Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çok zor durumdayım.. [PC]

Bendede kopyala yapıstır sorunu var kopyala yapıstır yapamıyorum donuo pc resimleri acarken baska bi dosyadan yardım almam lazım oluo yardım edecek biri varmı?

Not: Format atamıyorum hangi cdyi denesemde su su su dll dosyası bulunamadı gibi seyler cıkıodu bende baska bi cdden yukledim o cd bu dosyaları atlayarak yukluodu ondan oldu sanırsam nasıl halledebilirim.

Arkadaşlar çok zor durumdayım.

Öğlen bir oyun indirdim,masaüstüne kopyalarken inanılmaz yavaşladı PC,bende hemen temizlik programlarımla halletmeye çalıştım ama fayda etmedi.PC daha da yavaşlayınca bende yüklemeyi durdurup temizlik programlarımı durdurdum.

Sonra düzeldi.

Ama sonra CCleaner programım açıldıktan sonra hemen kapanmaya başladı,sonra bi baktım simge gitmiş.Bunun minik bir virüs olacağını düşünüp hemen Avira indirdim,yükleme ekranı geldi ama CCleanerdaki gibi kapandı.Sonra yükleme simgesi de gitti.

Ben artık virüs olduğundan emin oldum,C: ye bir baktım,dolu boyut artmış.

Sonra yeni antivirüs indirdim,tıkladım ama nafile.Çalışmadı bile.Sonra diğer temizlik programım açılmamaya başladı.

C:ye baktığımda yine boyut artmış.

Arkadaşlar ne yapabilirim?Noluyor? Bilen var mı?

Böyle giderse PC çökecek,Allah rızası için yardım edin.. :(

Güvenli Kip de yedekleyebildigin kadar dosya yedekle.

Akabinde de elin mahkum format.Zaten internet baglantin varsa sadece işletim sistemini yukledikten sonra butun driverlari kolayca bulur yuklersin.

Yok ben onuda yapmak istemiyorum dersen internetten Windows web sitesinden en son Windows 7 Beta yi paylasiyordu.Onu yukle zaten o işletim sistemi kendi kendine driver larida halleder.Tabi bu cozum seni maksimum 2010 yilina kadar goturur.Bide bunlar icin saglam kota kapasitesine ihtiyacin var.

Bendede kopyala yapıstır sorunu var kopyala yapıstır yapamıyorum donuo pc resimleri acarken baska bi dosyadan yardım almam lazım oluo yardım edecek biri varmı?

Not: Format atamıyorum hangi cdyi denesemde su su su dll dosyası bulunamadı gibi seyler cıkıodu bende baska bi cdden yukledim o cd bu dosyaları atlayarak yukluodu ondan oldu sanırsam nasıl halledebilirim.

O anlattigin CD den tekrardan herhangi bir atlama yapmadan yukleme yapmaya calis bence hocam.

Not: Dosya kayibi da yasayabilirsin.Dikkat et

O anlattigin CD den tekrardan herhangi bir atlama yapmadan yukleme yapmaya calis bence hocam.

Not:Dosya kayibi da yasayabilirsin.Dikkat et.

Arkadaşlar çok zor durumdayım.

Öğlen bir oyun indirdim,masaüstüne kopyalarken inanılmaz yavaşladı PC,bende hemen temizlik programlarımla halletmeye çalıştım ama fayda etmedi.PC daha da yavaşlayınca bende yüklemeyi durdurup temizlik programlarımı durdurdum.

Sonra düzeldi.

Ama sonra CCleaner programım açıldıktan sonra hemen kapanmaya başladı,sonra bi baktım simge gitmiş.Bunun minik bir virüs olacağını düşünüp hemen Avira indirdim,yükleme ekranı geldi ama CCleanerdaki gibi kapandı.Sonra yükleme simgesi de gitti.

Ben artık virüs olduğundan emin oldum,C: ye bir baktım,dolu boyut artmış.

Sonra yeni antivirüs indirdim,tıkladım ama nafile.Çalışmadı bile.Sonra diğer temizlik programım açılmamaya başladı.

C:ye baktığımda yine boyut artmış.

Arkadaşlar ne yapabilirim?Noluyor? Bilen var mı?

Böyle giderse PC çökecek,Allah rızası için yardım edin.. :(

Açıkçası pek iyi anlamam bu PC işlerinden ama sana önerim yedekleyebildiğin kadar dosyayı yedekleyip, format attır..:)

Kopyala al yedeklerinin hepsini büyük ihtimal diskin ikiye bölünmüştür. At "D" bölümüne sonra C ye format at ;)

Yok ben onuda yapmak istemiyorum dersen internetten Windows web sitesinden en son Windows 7 Beta yi paylasiyordu.Onu yukle zaten o işletim sistemi kendi kendine driver larida halleder.Tabi bu cozum seni maksimum 2010 yilina kadar goturur.Bide bunlar icin saglam kota kapasitesine ihtiyacin var.

Artık Paylasmıyor... Ocakta Satısa Sunulacak.. Zaten Suan Ben Windows 7 Ultimate RC kullanıyorum Ve Windows Aktive Etmiş Durumdayım..

İlk önce sağolun yorumlar için.

İkinci olarak çok geç,PC'yi 3 gün önce kapattım,sonra da hiç açılmadı.Formata götürdüm,attırdım,getirdim.Ama ben dersimi aldım.

Ayrıca format çok yaradı,internet kesilmiyor.Bilmediğim dosyalar gitti.Artık upload yapabiliyorum.

Ama oyunlar,resimler filan hep gitti.

NOD 32 Full kullanıyorum,artık bir şey de indirmeyeceğim. :)

Edit: İşin komiği ilk formatta adam D'ye atmamış,eve gelip D'yi açtım,sonra PC kendini resetledi yine bozuldu sonra.

Bende geri götürüp format attırdım yine.[Bedavaya tabiki.]

Zıkkım virüs D'ye de bulaşmıştı sanırım.Ne manyak virüstür. :O

Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

Şuan Net Cafe'den bağlanabiliyorum...

Program yüklemeden,Ktunnel vb gibi sitelere girmeden

Şirket bilgisayarından nasıl yasaklı ( Facebook vb ) Sitelere girebilirim ?

Bilen biri varsa e-mail olarak bana ulaşırsa sevinirim...

Şuan Net Cafe'den bağlanabiliyorum...

Program yüklemeden,Ktunnel vb gibi sitelere girmeden

Şirket bilgisayarından nasıl yasaklı ( Facebook vb ) Sitelere girebilirim ?

Bilen biri varsa e-mail olarak bana ulaşırsa sevinirim...

Google'dan yasaklı sitelere nasıl girilir diye arattır,çıkar.Dns ayarı falan yazanlara gir özellikle.

Bilgisayar okumak bazen işe yarıyor:D Kendi formatımı kendim atyorum , bozulunca parça tespitini kendim tespit ediyorum :D

Artık Paylasmıyor... Ocakta Satısa Sunulacak.. Zaten Suan Ben Windows 7 Ultimate RC kullanıyorum Ve Windows Aktive Etmiş Durumdayım..

Ben yazin basinda yuklemistim 2010'a kadar hakkım vardi.Hala devam ediyorum.Demekki degistirmisler.Zaten Windows dan beklemedigim bir hizmetti.

İş işten geçmiş,ama sana tavsiyem şudur.

Çevrendekilerin dediği,şu programı yükle iyidir,bu program şöyle yapar diye hepsini teker teker yükleyip bilgisayarını şişirme.Bunlar zamanla bilgisayarının açılmasını çok yavaşlatacağı gibi,arkaplanda çalışan programlar olduğu için bilgisayarını şişirecektir.Bunları sistemden kaldırmakta yetmez,bırakacakları spyware,trojan gibi şeyler çoktan girmiştir sistemine.Bir program yüklemek istiyorsan ya gerçekten bu işi bilen birine,çok acilse de chip,pcnet ya da inndir.com gibi sitelere girip yorumları oku.

İkincisi asla ve asla üst üste antivirüs yükleme.Deneme yapacaksan yükleyceğin antivirüsten önce kullandığın antivirüsü sistemden tamamen kaldırdığına emin ol.Bazen yanlış,üst üste yüklenen antivirüs ya da programlar sebebiyle sistem çöker.

İnternetten indirdiğin her şarkıyı kesinlikle virüs taramasından geçir,özellikle limewiredan gelen müziklerin %60'ı trojan taşıyor.

Bu şekilde kullanırsan bilgisayarını,rahat rahat gider.Format atmak her zaman en son çaredir.

Ben oyunla ilgili bir soru soracağı:

Ben FM 2008 2009-2010 sezonu güncellmesini indirdim fakat bunu nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz?

Arkadaslar Msn'in yeni versiyonunu indirmistim, ancak eskisini yeniden indirmek istiyordum ve yenisini sildim. Eskisini indirdik olmadi bundan oncekini silin diyordu halbuki silmistim. Yapmaya calistim son versiyonu yeniden indirdim ama hata raporu veriyor yardim lutfen?

bildiğim kadarıyla eski versiyonu kullandırmayacaklar artık. herkese yeni versiyonu dayatıyorlar...

Arkadaslar Msn'in yeni versiyonunu indirmistim, ancak eskisini yeniden indirmek istiyordum ve yenisini sildim. Eskisini indirdik olmadi bundan oncekini silin diyordu halbuki silmistim. Yapmaya calistim son versiyonu yeniden indirdim ama hata raporu veriyor yardim lutfen?

MSN'i silerken umarım uninstal etmişsindir ya da msn'i sistemden kaldıran programlar kullanmışsındır.Eğer direk program filestan sildiysen böyle hatalar alman normal.

Msn kaldırmayı sağlayan programlar var,onları dene.

MSN'i silerken umarım uninstal etmişsindir ya da msn'i sistemden kaldıran programlar kullanmışsındır.Eğer direk program filestan sildiysen böyle hatalar alman normal.

Msn kaldırmayı sağlayan programlar var,onları dene.

Programlarin isimleri nedir acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt