Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

beyler.. ben bir internet cafeye gitmiştim yakınız baya bi ozkan net diye..ordaki harddiskler 180gblik. ama bilgisayarda sadece 390 gblik film var ve filmlerin bulunduğu klasorler 1 kb 3 kb gosteriyor boş alan gene 160 gb gibi birşey oluyor diğer muzikler oyunlarla beraber .bu nasil olur. bn bi film indiriyom 2 3 gbye oradaki 400 gbye yakın filmler 3 4 kblik klasorlerde saklaniyor ve zerre kadar da yavaşlama kasma denen b irey yok.sordum nasil oluyor diye soylemedi gavur..bilgisayar da 512 ram 1 gb ekran karti.diğerleride bilindik şeyler..

beyler.. ben bir internet cafeye gitmiştim yakınız baya bi ozkan net diye..ordaki harddiskler 180gblik. ama bilgisayarda sadece 390 gblik film var ve filmlerin bulunduğu klasorler 1 kb 3 kb gosteriyor boş alan gene 160 gb gibi birşey oluyor diğer muzikler oyunlarla beraber .bu nasil olur. bn bi film indiriyom 2 3 gbye oradaki 400 gbye yakın filmler 3 4 kblik klasorlerde saklaniyor ve zerre kadar da yavaşlama kasma denen b irey yok.sordum nasil oluyor diye soylemedi gavur..bilgisayar da 512 ram 1 gb ekran karti.diğerleride bilindik şeyler..

İnternet Cafelerde ana bilgisayar bulunur. Filmler ana bilgisayarlarda saklanır.

İnternet Cafelerde ana bilgisayar bulunur. Filmler ana bilgisayarlarda saklanır.

iyi de tamer ana bilgisayarların kapasitesi de aynı ayniozelliklere sahip haricen b ir harddisk yada depolama aygıtı kullanilmiyorki.oradaki ana pc de 180 gblik harddiske sahip onda da aynı ram aynı işletim sistemi ekran karti mevcut ben bunu merak ediyorum..

iyi de tamer ana bilgisayarların kapasitesi de aynı ayniozelliklere sahip haricen b ir harddisk yada depolama aygıtı kullanilmiyorki.oradaki ana pc de 180 gblik harddiske sahip onda da aynı ram aynı işletim sistemi ekran karti mevcut ben bunu merak ediyorum..

Gizli bir hard disk vardır hocam :) Polisler geldiğinde ağı paylaşıma kapattığında filmler ortadan kaybolur.

Antivirüs olarak ya Nod 32/Eset Smart Security yada Bit Defender 2009 tavsiye ederim.

Mcafee 2005 hayatımı zindana çevirmişti.O yüzden kullanma bence.. :)

Gizli bir hard disk vardır hocam :) Polisler geldiğinde ağı paylaşıma kapattığında filmler ortadan kaybolur.

yani ben 2 yada 3 gblik bir filmi 2 3 kblik bir klasorde saklayamam mi gercekten bunun bir imkani varmidir Tamer????

yani ben 2 yada 3 gblik bir filmi 2 3 kblik bir klasorde saklayamam mi gercekten bunun bir imkani varmidir Tamer????

Saklayamassın.Tamerin de dediği gibi gizli hard diskleri bulunur her internet cafe deki ana bilgisayarlarda.Orada ana bilgisayarın içinde bütün oyunlar-film ler vs. var.Ağ dan kısayolunu açıyorsun filmlerin.Örneğin Kendi bilgisayarına yüklediğin oyunları düşün,masa üstündeki simgesi 1 kb dır ama bu,o oyunun 1 kb olduğunu göstermez.

Ayrı bi baslık acmak istemedim laptop almayı dusunuyorumda

ASUS X61SF253DV modeliyle

Casper NIRVANA 15.6" CPK-P870-4K15

su model arasında dusunuyorum varmı tavsiyesi olan?

Ayrı bi baslık acmak istemedim laptop almayı dusunuyorumda

ASUS X61SF253DV modeliyle

Casper NIRVANA 15.6" CPK-P870-4K15

su model arasında dusunuyorum varmı tavsiyesi olan?

Casper kullandımm .

Dayanmadı :D

Acer 5735Z kullanıyorum şuan .

Gayet iyi .

Asus; özellik/fiyat açısından iyidir. tek sorunu çabuk ısınmasıdır. laptop'un altına onu havada tutacak bir şey koyarsan sorun olmaz;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt