Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

FM 09 - Football manager 2009 Problems and Solutions

Burda bir ton info var, yorumlarin tam ustunde birkac link daha var bak hele bir usta. FM'ye zeval olmaz

Hocam baktığım linklerden bu da. Yorumlarda benim sorunuma sahip kişilerin olduğu aşikar ancak, cevap yok. Laptop'un kenarlarından başladım kemirmeye. yaklaşık 4 saattir uğraşıyorum. Lanet olsun format attığım güne. Kimbilir fm10 a ne kadar uğraşcas..üff püfff

push CTRL + ALt + DEL>Click on users and logoff the test user> then log back on and double click on the FM2009 icon and it should work.. OSmanın da dediği gibi, hep bu çözümü sunuyorlar ama olmuyor.

Hocam baktığım linklerden bu da. Yorumlarda benim sorunuma sahip kişilerin olduğu aşikar ancak, cevap yok. Laptop'un kenarlarından başladım kemirmeye. yaklaşık 4 saattir uğraşıyorum. Lanet olsun format attığım güne. Kimbilir fm10 a ne kadar uğraşcas..üff püfff

push CTRL + ALt + DEL>Click on users and logoff the test user> then log back on and double click on the FM2009 icon and it should work.. OSmanın da dediği gibi, hep bu çözümü sunuyorlar ama olmuyor.

Patch bastin mi usta? 9.3.0 olanindan?

Format falan kasmaya gerek yok da,Revo Uninstaller gibi harddiskinde FM ile ilintili tüm dosya ve registry uzantılarını silen bir programla oyunu kaldırıp tekrardan kurabilirsin.

Kansu reisi dinle bu islerin piridir.

Bir program vardı ; Video,fotoğraf birleştirmeye arka plana müzik , yazı koymaya falan yarıyordu .

Powershow'muydu powerslide'miydi öyle bir şeydi.

Bilen var mı ?

Bahsettiklerin dışında üstüne birkaç satırda yazı düşüyorum.. Moviemaker'la..

Pcye format attım Windows Xp Home kurdum her pc açılışında etkinleştirmelisin diyor ve 30 günden geriye doğru sayıyor.Çözüm öneriniz varmı?

bir web sitesine girdim ve şöyle birşey geldi.

pc kasmaya basladı,işlem yapamaz hale geldim,donmalar falan baya bi bekledim bi kaç sefer daha böyle olmuştu ama hemen reset atıyodum yada ctrl + del ile görevi sonlandırıyodum düzeliyodu.şimdi bekledim neyse sora reset attım ama pc acılıyor mouse imleci geliyor ama ekran simsiyah baska hiçbirsey yok.pc acılırken f10 a basıp guvenli moddan aç diyorum yine aynı ekran siyah sadece imlec var .keza diğer modlarıda denedim değişen birşey olmadı. böyle bir durum yine basıma gelmişti ama güvenli modu seçtigim vakit açılıyodu pc.şimdi tam tersine.yardımcı olursanız sevinirm.

bir web sitesine girdim ve şöyle birşey geldi.

pc kasmaya basladı,işlem yapamaz hale geldim,donmalar falan baya bi bekledim bi kaç sefer daha böyle olmuştu ama hemen reset atıyodum yada ctrl + del ile görevi sonlandırıyodum düzeliyodu.şimdi bekledim neyse sora reset attım ama pc acılıyor mouse imleci geliyor ama ekran simsiyah baska hiçbirsey yok.pc acılırken f10 a basıp guvenli moddan aç diyorum yine aynı ekran siyah sadece imlec var .keza diğer modlarıda denedim değişen birşey olmadı. böyle bir durum yine basıma gelmişti ama güvenli modu seçtigim vakit açılıyodu pc.şimdi tam tersine.yardımcı olursanız sevinirm.

Sistem geri yükleme yap düzelir . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt