Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Windows 7'de ses sorunu

Kaldırdın mı ki eskisini?

ses kartının vistaya uygun driverını indir ve kur.problem yaşamazsın.windows 7 nin kullandığı driverların çoğu vista driverı.ben xp pro (ing)'den wind 7 pro (ing) e geçiş yaptım.Hiçbir sıkıntım yok şuanda.Dediğimi yaparsan sorunu çözebilirsin.

:)

Aslında ben daha aydınlatıcı bir cevap vermek için Serkan kardeşe o soruyu yoneltmistim yani benim bir sorunum yoktu;

Ama cevapladıgın,iyi niyetin için teşekkur ederim.

Kaldırdıktan sonra mı yapacam ?

Senin ses kartının tam ismi bu:

SoundMax AD1986A

ASUS P5PL2 dediğin anakartının ismi ve modeli.

Neyse gelgelelim ses kartına.

Senin ses kartın için destek Windows Vista gelmeden önce kalktı.Bırak Win 7 driverı,Vista driverları bile yok bu ses kartı için.Nerden mi biliyorum?Aynı problemi ben de yaşadım.

Son kez söylüyorum,dediklerimi eksiksiz uygulayacaksn.Vista için bende olmuştu ama Win 7 için garanti veremem.

-Ses kartı ile ilgili herşeyi Aygıt Yöneticisinden ya da kendi uninstall dosyasından kaldır.Sisteminde bu eski ses sürücüleri ile ilgili en ufak bir kalıntı kalmasın.

ASUSTeK Computer Inc.

-Yukardaki linkten download kısmına gir,Win XP'yi seç.En son çıkan ses kartı driverını indir.

-İndirdikten sonra,sağ tıkla özelliklere gir.Uyumluluk modundan Win XP SP2'yi seç.Sonra en alttaki kutucukta,bu programı yönetici olarak çalıştırı tickle,uygula-tamam de.

-Sonra setup yap,driverlar yüklensin.

Ben böyle yapmıştım Vista için,ses gelmişti.Eğer olursa dikkat edeceğin en önemli şey,bilgisayarını asla ve asla uyku moduna getirmeyeceksin.Yoksa ses yine gidiyor.

Firefox Kapanma hatası

Firefox kendi kendine kapanıyor,nasıl çözerim ? :o

Cevap: Firefox Kapanma hatası

Mesajını"acil yardım önerileriniz"e kaydırabilirsen daha iyi olur.

Not: Sorunun yanıtını bilmiyorum.

Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

HijackThis

Sorunun tam olarak virüs'lük bir sorun sayılmaz. Browser zararlıları diyebiliriz trojan koruyucuya taryıcıya ihtiyacın var. Sorun oldugunda sadece tarattıgında çözülecektir. Cookies leri silmeden rahatlıkla halledebilirsin ;)

HijackThis

Sorunun tam olarak virüs'lük bir sorun sayılmaz. Browser zararlıları diyebiliriz trojan koruyucuya taryıcıya ihtiyacın var. Sorun oldugunda sadece tarattıgında çözülecektir. Cookies leri silmeden rahatlıkla halledebilirsin ;)

Olmadı,yine de sağol.Opera ile idare edeceğiz artık.

SoundMax AD1986A

Senin ses kartın için destek Windows Vista gelmeden önce kalktı.Bırak Win 7 driverı,Vista driverları bile yok bu ses kartı için.Nerden mi biliyorum?Aynı problemi ben de yaşadım.

Son kez söylüyorum,dediklerimi eksiksiz uygulayacaksn.Vista için bende olmuştu ama Win 7 için garanti veremem.

-Ses kartı ile ilgili herşeyi Aygıt Yöneticisinden ya da kendi uninstall dosyasından kaldır.Sisteminde bu eski ses sürücüleri ile ilgili en ufak bir kalıntı kalmasın.

ASUSTeK Computer Inc.

-Yukardaki linkten download kısmına gir,Win XP'yi seç.En son çıkan ses kartı driverını indir.

-İndirdikten sonra,sağ tıkla özelliklere gir.Uyumluluk modundan Win XP SP2'yi seç.Sonra en alttaki kutucukta,bu programı yönetici olarak çalıştırı tickle,uygula-tamam de.

Ben böyle yapmıştım Vista için,ses gelmişti.Eğer olursa dikkat edeceğin en önemli şey,bilgisayarını asla ve asla uyku moduna getirmeyeceksin.Yoksa ses yine gidiyor.

Çok sağol ilgilendiğin için. Şimdi indiriyorum en son çıkanı en son dediysem tee Kasım 2006da çıkmış :D Yalnız son adımı galiba anlamadım. Uygula tamam dedikten sonra kendi mi setup olacak yoksa uygula tamam deyip setup dosyasına çift tıklayıp mı yükleyecem :allaalla6vr:

Google sorunu çözülene kadar foruma girebileceğim Operadan başka bir tarayıcı önerebilirmisiniz :D Opera 2 günde lanet ettirdi :D

Google sorunu çözülene kadar foruma girebileceğim Operadan başka bir tarayıcı önerebilirmisiniz :D Opera 2 günde lanet ettirdi :D

Google Chrome deneyebilirsin.Ben şu an onunla giriyorum.Ara yüzü de çok sade bence bir de onu dene.

Firefoğs :o

Araçlar>Seçenekler>Güvenlik>Bildirilen saldırı sitlerini engelle tikini kaldır.

Kolay gele...

SoundMax AD1986A

ASUSTeK Computer Inc.

Dediklerini harfi harfine yaptım uygula tamam dedikten sonra kurmak için setupa çift tıkladım ama şöyle bir sorun çıktı

adszykt.jpg

Bunu nasıl halledecem :o

Yardımı olan olmayan herkese çok teşekkürler.Vista için olanı indirdim oldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt