Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

Bunu alın burdan ya. :D

Yardım istiyorum alooov.

Yav indirdiğin alt yazıyı filmi başlattıktan sonra sürükleyip bırak ekrana. Eğer GOM kullanıyorsan orada aynen böyle yapılıyor ve çok pratik. Aynı zamanda alt yazı geçiş hızını da ayarlayabilirsin. Yani istediğin konuma getirebilirsin keyfince.

Arkadaşlar mart ayında laptop almayı düşünüyorum baktığım bir kaç model var aşağıda linkini verdiğim bilgisayarı alsam oyun açısından ya da hız vb açısından sorun yaşarmıyım eğer başka önerileriniz varsa lütfen paylaşın şimdiden teşekkürlerHP PAVILION DV6-1360ET VJ696EA NOTEBOOK - Teknosa Alışveriş Sitesi

Film indirdim. Altyazıyı nasıl ekleyecem şimdi ? Dosyayı indirdim. Bi yardımcı olsanız ya la.

Filmin adından noktaya kadar olan kısmı altyazının isminin yerine noktaya kadar kopyalıyoruz. ve aynı dosya içinde tutuyoruz . Tabii Codec megapeg olmalı..

Örn:

Mericinintikamı.mp4 Mericinintikamı.srt

Arkadaşlar mart ayında laptop almayı düşünüyorum baktığım bir kaç model var aşağıda linkini verdiğim bilgisayarı alsam oyun açısından ya da hız vb açısından sorun yaşarmıyım eğer başka önerileriniz varsa lütfen paylaşın şimdiden teşekkürlerHP PAVILION DV6-1360ET VJ696EA NOTEBOOK - Teknosa Alışveriş Sitesi

Boşver laptopu napcan masa üstü al. Artan parayada uzunca zamandır hayalini kurduğun gitarı alırsın..

HP alma hocam. Asus al pahalı gelir diyorsan Acer derim. HP'nin ben ta :)

Arkadaşlar bir sorum olucak benim laptop'da 2 GB DDR2 ram var bunun tekmi yoksa çiftmi 1+1 mi? olduğunu nasıl öğrenebilirim? tabi ram'in markasıda lazım...Bilgisi olan arkadaşlardan lütfen yardım! tşk...

Arkadaşlar bir sorum olucak benim laptop'da 2 GB DDR2 ram var bunun tekmi yoksa çiftmi 1+1 mi? olduğunu nasıl öğrenebilirim? tabi ram'in markasıda lazım...Bilgisi olan arkadaşlardan lütfen yardım! tşk...

https://www.lavalys.hu/downloads/everesthome200.exe

işini görür.

Buda görebilir.

https://www.download3k.com/DownloadLink1-SIW.html

Üstte fazaltan dostumun verdiği linkteki programı indirin ve Siw.exe dosyasına çift tıklayarak sisteminize kurun ve programın açılması için bir süre bekleyin, ardından size sisteminizle ilgili bilgileri verecektir.

İki ana başlık altında toplarsak

Software=Yazılım bilgileri

Hardware=Donanım bilgileri

diye iki bölüm göreceksiniz. Burada sizi en çok ilgilendiren software bölümündeki Anakartını ve çipsetiniz, CPU yani işlemciniz ve Görüntü(Video) biriminiz yani ekran kartınız.

Aşağıda açıklayıcı resimi inceleyebilirsiniz.
wink.gif

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 787x533 and weights 85KB.
systeminfojl2.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt