Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.562
- 6.800
- 2.493
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı
Paint ile yaz
Paint ile yaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Film indirdim. Altyazıyı nasıl ekleyecem şimdi ? Dosyayı indirdim. Bi yardımcı olsanız ya la.
Arkadaşlar mart ayında laptop almayı düşünüyorum baktığım bir kaç model var aşağıda linkini verdiğim bilgisayarı alsam oyun açısından ya da hız vb açısından sorun yaşarmıyım eğer başka önerileriniz varsa lütfen paylaşın şimdiden teşekkürlerHP PAVILION DV6-1360ET VJ696EA NOTEBOOK - Teknosa Alışveriş Sitesi
Arkadaşlar mart ayında laptop almayı düşünüyorum baktığım bir kaç model var aşağıda linkini verdiğim bilgisayarı alsam oyun açısından ya da hız vb açısından sorun yaşarmıyım eğer başka önerileriniz varsa lütfen paylaşın şimdiden teşekkürlerHP PAVILION DV6-1360ET VJ696EA NOTEBOOK - Teknosa Alışveriş Sitesi
İnternet kablosu.![]()
Direk al
Bu serinin nVidialısı varsa onu al
Hp bıraktı Nvidia'yı. Ati'ye geçti.
Arkadaşlar bir sorum olucak benim laptop'da 2 GB DDR2 ram var bunun tekmi yoksa çiftmi 1+1 mi? olduğunu nasıl öğrenebilirim? tabi ram'in markasıda lazım...Bilgisi olan arkadaşlardan lütfen yardım! tşk...
https://www.lavalys.hu/downloads/everesthome200.exe
işini görür.
tşk...Bu şekilde gösteriyor:confused:
DIMM1: Samsung M4 70T5663QZ3-CE6 2 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
https://www.lavalys.hu/downloads/everesthome200.exe
işini görür.
tşk...Bu şekilde gösteriyor:confused:
DIMM1: Samsung M4 70T5663QZ3-CE6 2 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
Tamam işte 1 adet Samsung'un bu serisinden 2 GBlık ramin var.
Tamam işte 1 adet Samsung'un bu serisinden 2 GBlık ramin var.
Anladım..Bir tane bu ram'den alıp 4 gb'ye yükseltebilirim sanırım...
Anladım..Bir tane bu ram'den alıp 4 gb'ye yükseltebilirim sanırım...
Artırabilirsin ancak kullandığın işletim sistemi nedir ?
Artırabilirsin ancak kullandığın işletim sistemi nedir ?
Şu an Xp pro...Sanırım 4 gb'yi görmesi için windows 7 yüklemem gerekecek?
Şu an Xp pro...Sanırım 4 gb'yi görmesi için windows 7 yüklemem gerekecek?
Doğrudur Xp kullanıcısı iseniz görmez. Windows 7 kurmalısınız.(ki tavsiye ederim Windows 7 'yi çok daha hızlı Xp'den ama ultimate kurun daha yararlı olacaktır.)
Doğrudur Xp kullanıcısı iseniz görmez. Windows 7 kurmalısınız.(ki tavsiye ederim Windows 7 'yi çok daha hızlı Xp'den ama ultimate kurun daha yararlı olacaktır.)
Tamam çok tşk ederim yardımın için.