Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

Baylar, youtube videolarını indirmek için iyi bir program biliyor musunuz?

Trojan virüsü pc'ye zarar verir mi ?

Mozilla'nın video download helper eklentisi var. Onu kullan.

ya arkadaslar, su imac icin firefox yada daha iyisi e-explorer yok mu?

safari dedikleri sey cok gicik birsey ya.

Süpersin kardesim, bakalim bir indirip ne oluyor. Sagolasin.

(bu arada i expolrer mi, e-explorer mi ne, o yok mu imac icin?)

Her mesaj icin, yeniden giris yapmak zorunda kaliyorum. bu sorun tek ben de mi? Ayrica eski forum haline dönemiyorum.

Bende Mac kullanıyorum. Tabi genel olarak PC kullanıyorum ama grafiksel işlerim olduğunda genelde Mac kullanırım. Internet explorer'ı hiç düşünmedim ama sana Google Chrome'u denemeni öneririm.

Google Chrome - Get a fast new browser. For PC, Mac, and Linux

oldu, gercekten süper oldu. Rahat nefes aldim valla )))

Osafara seye hic alisik olmadigim icin cok zorlaniyordum.

Bir mesaj yazdin mi, yeniden giris yapmak zorunda kaliyordum. vs.

eyvallah Adem.

Bende Mac kullanıyorum. Tabi genel olarak PC kullanıyorum ama grafiksel işlerim olduğunda genelde mac kullanırım. Internet explorer'ı hiç düşünmedim ama sana google chrome'u denemeni öneririm.

Google Chrome - Get a fast new browser. For PC, Mac, and Linux

internet exploreri istedim cunku internet explorerle acamayacagin sey yok hemen hemen. az önce mesela, bayer-hertha maci izlemek icin bir siteye girdim, explorer yada firefox yoksa izliyemiyorsun mesaji vardi monitorda. bu yuzden olsa exploreri firefoxa tercih ederdim ama bu firefixta da cok iyi geldi simdi. Firefoxtan bir kat daha iyi diyorsan su son verdigin linkteki program, o zaman onu indirayim, yok firefox daha yararli diyorsan bunu brakayim.

internet exploreri istedim cunku internet explorerle acamayacagin sey yok hemen hemen. az önce mesela, bayer-hertha maci izlemek icin bir siteye girdim, explorer yada firefox yoksa izliyemiyorsun mesaji vardi monitorda. bu yuzden olsa exploreri firefoxa tercih ederdim ama bu firefixta da cok iyi geldi simdi. Firefoxtan bir kat daha iyi diyorsan su son verdigin linkteki program, o zaman onu indirayim, yok firefox daha yararli diyorsan bunu brakayim.

Kişisel tercihine kalmış, istediğini kullanabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt