Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

Hocam İDM kullanmayı bilen var mı?Ben misal bi cideo indireceğim zaman fake indiriyor.normalde izlediğin videonun üstünde ''bu videoyu indir'' yazısına tıklıyorum;ancak 4.65 kblik birşey indiriyor.

Facebook da bilgiler bölümü değişmiş bende. Eskiden sayfalar küçük küçük alt alta gösteriyordu şimdi şöyle olmuş:

cf89cv5lv2z36dr67y5w.bmp

Ayrıca gruplarda gözükmüyor. Eski haline getirebilir miyim?

My Security Engine denilen sahte virüs programı geldi bilgisayara kendi kendine.Ne simge klasörü ve ne de silenebiliyor.

Nasıl kaldırılacağını biliyor musunuz ?

Facebook da bilgiler bölümü değişmiş bende. Eskiden sayfalar küçük küçük alt alta gösteriyordu şimdi şöyle olmuş:

cf89cv5lv2z36dr67y5w.bmp

Ayrıca gruplarda gözükmüyor. Eski haline getirebilir miyim?

Herkesin değişti Tugay. Değiştiremezsin.

My Security Engine denilen sahte virüs programı geldi bilgisayara kendi kendine.Ne simge klasörü ve ne de silenebiliyor.

Nasıl kaldırılacağını biliyor musunuz ?

Sistem geri yüklemesi yap bence. Sonra da bi tarat PC'yi.

Photoshoptan iyi anlayan bir arkadaşımız var mı?? Eğer varsa bana özelden ulaşabilir mi??Lütfen acil bir durum sözkonusu.

Youtube'a nasil girilir?

Sevgili dostlar, medeniyetin besigi memleketimizde malumunuz youtube ve duyum sitelerine girmekte sorun yasaniyor. Fakat pek degerli Basbakanimizin da dedigi uzere ben Youtube'a giriyorum, siz de girin diyebilmek icin bilgisayara birkac hamle yapmam gerekiyor sanirsam. Bu hamleleri bilen dostlar aktarirsa, minnetdar olurum... :sad007:

Cevap: Youtube'a nasil girilir?

Sevgili dostlar, medeniyetin besigi memleketimizde malumunuz youtube ve duyum sitelerine girmekte sorun yasaniyor. Fakat pek degerli Basbakanimizin da dedigi uzere ben Youtube'a giriyorum, siz de girin diyebilmek icin bilgisayara birkac hamle yapmam gerekiyor sanirsam. Bu hamleleri bilen dostlar aktarirsa, minnetdar olurum... :sad007:

DNS ayarlarını değiştirmek lazım. Google'de aratırsan çıkar numaralar.

navige başkan

edit : Kadir'in paylaştığından

Google public dns reyis.

Oldu quardashlar.

Gozlerinizden operim.

Hocam İDM kullanmayı bilen var mı?Ben misal bi cideo indireceğim zaman fake indiriyor.normalde izlediğin videonun üstünde ''bu videoyu indir'' yazısına tıklıyorum;ancak 4.65 kblik birşey indiriyor.

İDM'nin mozila eklentisi var birde İDM'nin desteklediği dosya tiplerinden flv,mp4' etkin hale getirmelisin,ayrıca İDM ile flv videoları indirmek için uğraşmaya gerekyok bence.firefoxun video indirme eklentisi var,bu eklenti ile istediğin bütün video sitelerinden hatta video olan heryerden video indirebilirsin.DownloadHelper eklentinin adı.Hatta bi eklenti daha var.Fast video download diye.

Birde benim bir sorum olacak, Opera_1051 kullanıyorum.Şu siteyi Spor Oku - Spor, Spor Gazeteleri, Ulusal Gazeteler, Yerel Gazeteler, Yabancı Gazeteler, Günlük Spor Manşetleri, Resmi Gazete, Gazete Sitesi, Spor Gazete Oku açıp fanatik,fotomaç,sporx linklerine bu site üzerinden ulaşmaya çalıştığımda,opera hata veriyor.Bu siteyle beraber uzantısı açıldığı için sanırım bu sorun oluyor.Oysa direk sporx veya fanatik sayfalarını açtığımda opera hata vermiyor.Acaba sorun neyden kaynaklanıyor.Flash

playerdan mı yoksa kullandığım sürümdemi hata var anlayamadım.

Osman; dediğini yaptım, oldu; eyvallah.Birde şöyle bir sorunum var.bu eskiden oynadığımız atari oyunlarından Cadillac and Dinosours adlı oyunu buldum; oynuyorum.Ama mübarek oyunun sesi kapatılmıyor.Müzik dinlerken çok karışıyor.Bunu kapatmanın bir yolu yok mu? Diğer oyunlar gibi olsa ayarlardan bi şekilde kapatırdım ama bunda öyle yerler yok.Bilmiyorum;yardımcı olabilecek bi renkdaş olursa sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt