Elfsborg Karşısında İlk 11’imiz!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1729689505144.webp

Yedeklerimiz: Batuhan, Atakan, Kerem, Berkan, Ziyech, Jelert, Nelsson, Yusuf Demir, Batshuayi, Ali, Efe, Metehan.

Icardi, Mertens, Kaan'lı ilk 11 her Avrupa maçında zorlanır. 2 kanat beki de bek değil. Nelson da yok. Savunmada bol sıkıntı yaşarız. Bayağı yanlış 11 olduğunu düşünüyorum. İnş. Jk maçında da bu şekil çıkmaz.

Hayret, 3-4-1-2 ama yunus sol kanat bek yanlış iş bence. Apo tarafı delik deşik olacak

Bu kadro çok rahat yener de Osimhen'i sakatlanmadan 2.Y oyundan çıkartmalıyız :D

Allah'ım kadroya bak. Sabah yazmıştım inşallah Osimhen, İcardi ve Mertens ile çıkmazsın Okan diye. Tam da korktuğum şeyi yapmış. Amatör müsün, dünkü çocuk musun bu ne iş bilmezliktir yav. Deli gibi koşan takıma karşı 3 forvet ve geride 7 kişi ile mi oynayacağız? Yazacak çok şey var da neyse...

Maçı izleyebilmek için işten 2 saat erken çıktım, keyfimizin içine etme Okan hoca

Bir yerde denemek lazımdı bu sistemi, eleştirecek bir durum yok göreceğiz nasıl olacak iyi bir test maçı.

inşallah son günlerdeki takım ve hoca için oluşan pozitif havanın içine edilmez bugün..

Geri
Üst Alt