Elfsborg Karşısında İlk 11’imiz!

Üclü savunma denemek icin ilginc maci secmis okan buruk, bu herifler kesin doksan dakika ileri geri kosan bir takimdir, mertens sikinti cikarir, orta saha yumsak kalir, bu tarz oyun anlayisi misal sallai ile daha verimli olursun. Umarim elimizde patlamaz bu mac

3'lü diziliş alışkanlık ve tekrar ister İnşallah kazasız belasız bu maçı geçeriz.

akıllanmıyor

Ya fener maçı öncesi de aynı yorumlar vardı

Vallahi akıllanmazsınız

3-1 4-0 4-1 4-2

Skorlardan biri seç beğen al

Icardi, Mertens, Kaan'lı ilk 11 her Avrupa maçında zorlanır. 2 kanat beki de bek değil. Nelson da yok. Savunmada bol sıkıntı yaşarız. Bayağı yanlış 11 olduğunu düşünüyorum. İnş. Jk maçında da bu şekil çıkmaz.
Caps manyagı yapıcam seni arkadaş !!!

Mertens harici iyi kadro.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya fener maçı öncesi de aynı yorumlar vardı

Vallahi akıllanmazsınız

3-1 4-0 4-1 4-2

Skorlardan biri seç beğen al
fener maçının 11'i bundan iyiydi. icardi yoktu. fbde ceko ve tadic olduğu için kaan ve mertens'in kadayıflığı dengeleniyordu. bir de dizilişimiz ve sol bekimiz normaldi. bu 11 net ya tutarsa 11'i. kazara kazansak jk maçında da bozmayacak ve zorlanacağız.

sahte üçlü gibi bişey bu mertens zaten fizik olarak hiç yok yunus kanat bek değil yunus yerine gerçek bi bek oyuncusu tercih ederdim ben olsam yunus mertens yerine olmalıydı

fener maçının 11'i bundan iyiydi. icardi yoktu. fbde ceko ve tadic olduğu için kaan ve mertens'in kadayıflığı dengeleniyordu. bir de dizilişimiz ve sol bekimiz normaldi. bu 11 net ya tutarsa 11'i. kazara kazansak jk maçında da bozmayacak ve zorlanacağız.

Bu kadro da iyi renkdaş.

Jakops sakat
Sallai Avrupa’da yok

Bu denklemde bence en iyi kadro çıkmış sayılır.

Mesela jelert de iyi olsa barışın yerine jelert barış sola yunusta mertens terine çok iyi olurdu

Okan her seferinde yine ne kadar ezberci, kulaktan dolma hareket eden basit bir hoca olduğunu ispat ediyor.

Bu kadro çift santrafor oynamaz! Kadro oynasa elindeki santraforlar oynamaz.

Geri
Üst Alt