GSC Haber Elias Jelert: "Sağ kanatta, sağ bekte eğer hocam isterse kanat bile oynayabilirim"

Umutlu olduğumu söylemiştim maç öncesinde. Bu kadar sövülecek adam değil. Yarın bi gün üstünden biri çıkıp kafa vurar gol de yedirebilir fiziğinden ötürü. Ama kolay geçilmeyip pire gibi olması da o fiziğin avantajı. Sağ sol beki yedekler, Jacobs, Jelert, yeni sağ bek güzel rotasyon olur.

Geldiğinden beri ilk defa bugün beğendim
İlk defa katkılı oynadığını düşünüyorum

valla Köhn'e yaptığınızı YAPMAYIN bu çocuğa da ...

bugün övüp 2 maç sonra yardırmayın burda sayfa sayfa çöp möp diye.

fena degildi bence

jelert yerıne yusuf denılen vitaminsızı sepetlemek lazım kontenjan yiyor

valla Köhn'e yaptığınızı YAPMAYIN bu çocuğa da ...

bugün övüp 2 maç sonra yardırmayın burda sayfa sayfa çöp möp diye.
Genç oyuncu kötü de olacak ama özellikleri var. Güçlenme işini halledebilir ve fiziğini geliştirirse bir adan bir kaç seviye birden atlayacak.

Ehh fena değildi denilebilir ilk kez ama kardeş bu cilizlik nedir gerçekten biraz güçlen yav. Lahm mahm da pire gibi adamdı ama ben adamı yerde hatırlamıyorum

Genç oyuncu kötü de olacak ama özellikleri var. Güçlenme işini halledebilir ve fiziğini geliştirirse bir adan bir kaç seviye birden atlayacak.
öyle tabi daha çocuk sayılır yav

Köhn'ü hapur hupr yedi taraftar- o maliyele jakobs yerine sabaha kadar oynatırdım.

Boey'de çöp çekildi sonra 30 M luk epik oldu ...

peşin karar vermemek lazım biraz , okan hoca da biraz adam denemekte oynatmakta cesur olmalı.

bugün daha da net belli oldu - sürekli oynayan adamlar harbi yorgunluktan ölecek.

öyle tabi daha çocuk sayılır yav

Köhn'ü hapur hupr yedi taraftar- o maliyele jakobs yerine sabaha kadar oynatırdım.

Boey'de çöp çekildi sonra 30 M luk epik oldu ...

peşin karar vermemek lazım biraz , okan hoca da biraz adam denemekte oynatmakta cesur olmalı.

bugün daha da net belli oldu - sürekli oynayan adamlar harbi yorgunluktan ölecek.
Okan hocanın geçmiş senelerde daha iyi yaptığı bu sene yapamadığı konu bu rotasyonu bu sene iyi ayarlayamadı şimdiye kadar.

Geri
Üst Alt