Tier 1 Elias Jelert, Southampton’a Kiralandı!

Adamın suçu yok.5li defans oynayan kopenhagtan ön alan presi ve geniş alanda oynayan takıma transfer edildi.Umarım bazı taktiksel transferlerin farkına varılır bundan sonra.

Opsiyon herhalde x mac yaparsa ve PLe yükselirlerse zorunlu olur gibi birsey olur

u23 adam göndermekle alakasını anlayamadım, Jelert’in lisansını dondur yine alırsın u23
Şuan 1 yabancı hakkımız var ya ondan dedim.

Jelert gidince genç yabancı kontenjanı açılıyor, herhalde oraya bir genç alırlar diye düşünüyorum. Bunlar yoksa Jelert'i bir yere göndermeden birini almazlar.

gitsin artık yoksa yönetim transfer yapmayı beceremeyip u23 kuralını bunla yusufa ayırcaklar diye korkuyorum

Kontenjan sorunu yaşarken Jelert ve Yusuf' un kadroda tutulması ağır kabahat olur, işler kötü giderse hoca ve yönetim hesabını veremez bunun. As ya da rotasyon için ihtiyaç duyulan 4-5 mevkiden ikisine 23- oyuncu bulamayan kulüp, orta ve uzun vadede çok büyük hedefler güdemez; ''Bas parayı en iyi ve hazır olanı al'' anlayışı sürdürülebilir değil, öyle bir para yok ve olmayacak ki zamanında açtığım başlıkta örnek verdiğim PSG bile hedefine gençlere yöneldikten sonra ulaşabildi.

Şu çocuğa dair yok taktiksel yok bilmemne ile takımda olmadı diyen arkadaşlara iki çift lafım var.oyuncunun ayakta duracak halı yok uflesen düşecek modda.Ne taktikselinden bahsediyorsunuz gözünü seveyim.Boyle çöp adam oyuncuları birdahaki sefere almayın aldırmayın lütfen.10 milyonluk kazık girdigiyle kalır.

Geri
Üst Alt