Tier 1 Elias Jelert, Southampton’a Kiralandı!

valla adamlar inanılmaz sevinmiş - sağ beklerinden hiç memnun değillermiş anladığım kadarıyla. tivitleri okuyorum ingilizlerinde.

baya gaz olmuşlar.

Çocuğun hiç bir kötülüğü dokunmadı bize.

Zaman zaman haftalarca yedekte hatta tribünde oturdu hiç sesi sedası çıkmadı. Yani bazı hainleri gördükçe bu çocuk hakkında kötü yorum yapmak istemiyorum.

Umarım gittiği yerde başarılı olur. Hem kendisi hem bizim adımıza. Burada olmadı işte yapacak bir şey yok.

Kuzeyliler Ingiltere'de bir sekilde tutunuyor. Insallah verdigimiz paranin bir kismini kurtaririz.

Southampton bayağı önce talip olmuştu zaten. Ama bizimkiler oynayacağı yere gitsin diye başka teklifler bekliyordu. Satın almasalar bile biraz güçlenip gelir umarım.

Opsiyon yok heralde gerci farketmez, insallah orda Kilo alirda biraz kasli bir futbolcu olur. Iyi maclar cikarirsa kesin kendine piyasa yapar.

Yalnız daha yeni Danimarkalı sağ bek almış Southampton. İki tane sağ bekleri var takımda. Jelert ile ilgilenmeleri enteresan.

Hiç inandırıcı bir haber değil eski kulübü bile istemez geri gelmesini cavanda diye bir topçu almıştık hatta sattık kendisini tarihi bir transfer başarısı idi onu elden çıkarmak jelert öyle bir transfer ki Tarık camdal transferini unutturacak cinsten

Şu Özkan Sümerin hazırlan lemi 2. Yarı oyuna giriyorsun hikayesindeki lemi'yi hep gözümde jelert olarak canlandırıyorum. Velet tam bir faydasız avarel

Geri
Üst Alt