Elias Jelert Transferinde Rakamlar Belli Oldu!

Bunlar nasıl paralar ya kafayı yemişler

Jelert'in bizi neden bu kadar istediği verilen maaştan belli. Cenker gene kendi şovunun peşinde. Kendi parası değil tabi herkese dağıtıyor paraları.

9 milyon bonservis ve bu maaşa forumdan herhangi biri transferin ilk günü getirirdi bu jelert'i

Nokta, konu budur, jelertin iyi kötü olması degil, beceriksizler 2 ay doue yi alamadı, ben jelertin parasını ona gömerdim, hem hocanın ilk istedigi adam hem bence top noktası daha yüksek

8 almasın

alacağı adama 4-5 yıllığına 40-50m bağlayacağız bu gidişle

paranın da geri dönüşü olmayacak gibi duruyor

derhal istifa etsin
keşke istifa etse hemen ama 8 numara elzem, mecburen ordan kazığı sokacak bize. kadroyu kurup dursundan kurtulmaya bakmamız lazım sezon içinde. okan hoca ve takıma yazık

Neyi makul tam olarak? Sana yetki verseler Jelert icin kaç para harcamayı düşünürdün mesela 9 milyon duyunca oha çok iyi filan diyecektin heralde
9'u duyunca cokta onemsemedim kardesim. Eli yuzu duzgun bi topcu aldigimiza sevindim. Hem sagbek, hem solbek oynayabiliyor bu cocuk. Parayi potansiyeline ve gencligine veriyorsun. Ikisi de mevcut. Rakam da makul o yuzden. Bu beceriksiz yonetimden asil sen ne bekliyorsun?

taksitle 9M

Bonuslar belirtilmemis.

Maaşı da cok sorun dgl gibi 900bin.

Nelsson ilk geldigi donem 7M taksitli bonservis verilmisti. Maas ne kdrdi hatirlayan var mi? 900bin mi?

jelert'e yıllık 700-800 bin versen yine koşarak gelecek. bu dursun ve cenk neden sürekli topçulara hayvan gibi maaşlar veriyor, genel kurul bunun peşine düşmeli. bir hinlik olabilir

Nerde yaziyor kredi? Saçma sapan suyu bulundurmayın. Daha bugün fener 8 taksitle açıkladı nesyri yi. Ona da krediyle aldılar dedin mi???
Banane fenerin transferinden. Takip etmiyorum bile. Veresiye almışız diyor ya. Taksitle ödenecekmiş. O kredi yerine geçmiyor mu?

Sen birine ev satsan. Parasını 3 senede taksitle vereyim dese peşin parayla aynı meblağı kabul eder misin? Faiz işletirsin. Daha fazlasını alırsın.

Banane fenerin transferinden. Takip etmiyorum bile. Veresiye almışız diyor ya. Taksitle ödenecekmiş. O kredi yerine geçmiyor mu?

Sen birine ev satsan. Parasını 3 senede taksitle vereyim dese peşin parayla aynı meblağı kabul eder misin? Faiz işletirsin. Daha fazlasını alırsın.
Evini taksitle satarsan tapuda aldığın paradan fazlasını alamazsin evini çalarlar elinden 😂

Maaşı açıklamıyorduk o dönem ama 1.2 yada 1 milyon başlayıp artıyordu sanırım.
Ben maaşta bi sorun gormuyorum üstat. Gecen sezon dombili birine hamburger yemesi icin 3.5 falan maas veriyorduk.

Bonservis fazla olabilir belki ama taksitle adam alinmis.

Bilmiyorum sen ne dusunursun

Nelsson da 900dü galiba sonradan zam gelmisti

İyi oynarsa 9m eyro iyi olur, kötü oynarsa kazık olur buna şimdiden karar vermek önyargı gibi oluyor. Çok iyi oynarsa 2 seneye ucuza almışız deriz

Fenerin ossurukvoldeye 15 verdiğini hatırlatmak isterim. Muhasebeci kitle bizde çok mesai yapıyor

hem maas hem bonservis fazla. baris alper kaca oynuyor

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lan hevesimi kursağımda bıraktın ibram. senin yapacağın işe

9 çok değil mi abi ya
Hani sağbekteki tüm sıkıtımızı çözeceğine emine olsam neyse diyecem ama pek emin olamıyorum açıkçası

Geri
Üst Alt