- 10 Nisan 2013
- 58.799
- 42.014
- 3.943
Bunlar nasıl paralar ya kafayı yemişler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 milyon bonservis ve bu maaşa forumdan herhangi biri transferin ilk günü getirirdi bu jelert'i
keşke istifa etse hemen ama 8 numara elzem, mecburen ordan kazığı sokacak bize. kadroyu kurup dursundan kurtulmaya bakmamız lazım sezon içinde. okan hoca ve takıma yazık8 almasın
alacağı adama 4-5 yıllığına 40-50m bağlayacağız bu gidişle
paranın da geri dönüşü olmayacak gibi duruyor
derhal istifa etsin
9'u duyunca cokta onemsemedim kardesim. Eli yuzu duzgun bi topcu aldigimiza sevindim. Hem sagbek, hem solbek oynayabiliyor bu cocuk. Parayi potansiyeline ve gencligine veriyorsun. Ikisi de mevcut. Rakam da makul o yuzden. Bu beceriksiz yonetimden asil sen ne bekliyorsun?Neyi makul tam olarak? Sana yetki verseler Jelert icin kaç para harcamayı düşünürdün mesela 9 milyon duyunca oha çok iyi filan diyecektin heralde
900 bin olsa iyi, ülkemizin enflasyonu gibi çığ misali büyüyor maaş. dünyada bu konuda tekiztaksitle 9M
Bonuslar belirtilmemis.
Maaşı da cok sorun dgl gibi 900bin.
Nelsson ilk geldigi donem 7M taksitli bonservis verilmisti. Maas ne kdrdi hatirlayan var mi? 900bin mi?
Maaşı açıklamıyorduk o dönem ama 1.2 yada 1 milyon başlayıp artıyordu sanırım.taksitle 9M
Bonuslar belirtilmemis.
Maaşı da cok sorun dgl gibi 900bin.
Nelsson ilk geldigi donem 7M taksitli bonservis verilmisti. Maas ne kdrdi hatirlayan var mi? 900bin mi?
Banane fenerin transferinden. Takip etmiyorum bile. Veresiye almışız diyor ya. Taksitle ödenecekmiş. O kredi yerine geçmiyor mu?Nerde yaziyor kredi? Saçma sapan suyu bulundurmayın. Daha bugün fener 8 taksitle açıkladı nesyri yi. Ona da krediyle aldılar dedin mi???
Evini taksitle satarsan tapuda aldığın paradan fazlasını alamazsin evini çalarlar elindenBanane fenerin transferinden. Takip etmiyorum bile. Veresiye almışız diyor ya. Taksitle ödenecekmiş. O kredi yerine geçmiyor mu?
Sen birine ev satsan. Parasını 3 senede taksitle vereyim dese peşin parayla aynı meblağı kabul eder misin? Faiz işletirsin. Daha fazlasını alırsın.
Ben maaşta bi sorun gormuyorum üstat. Gecen sezon dombili birine hamburger yemesi icin 3.5 falan maas veriyorduk.Maaşı açıklamıyorduk o dönem ama 1.2 yada 1 milyon başlayıp artıyordu sanırım.
En azından anlaşılır bir örnek oldu.Evini taksitle satarsan tapuda aldığın paradan fazlasını alamazsin evini çalarlar elinden![]()