# Elias Jelert

4 sene oynamasa da bi şey olmaz oynayıp mental ve teknik açıdan gelişecek ışık yok
Antrenmanlara sokarız yine orada oynar
Bu herif kas kütlesini doğal yollarla arttırabilecek olsa şimdiye arttırırdı Danimarka'da et pahalı değil ki bizdeki garibanlar gibi peynir ekmekle büyümemiştir
Bizim o konuda bir uygulamada bulundugumuzu zannetmiyorum kendiside insiyatif olarak yapmiyor yoksa her sekilde artar kas kutlesi arttırmak bir sporcu için zor bir sey degilki yani.

Kas kütlesinde öte omuz omuzada güçlendirecek antrenmanlar yaptırmalıyız pire gibi vurdu mu dağ gibi adamları devirmeli.

Rakibi ısırması, çevikliği, hızı, takım oyununa uygun olması iyi şu omuz omuza meselesini çözsek yeter.

Başıma birşey gelmeyecekse torreiranın muadili olmaya en yakın aday kendisi. Bakın şimdi bizim aradığımız topun orta sahadan taşınması. Adlına bakarsanız bu çocuk bunu orta sahada da yapıyor.
Okan Buruk kupa maçında bunu ortada oynatmalı torreira gibi kullanmaya kalkmalı.

Evet orta sahada oynamak için iyi bir çevre bilgisi gerekiyor ancak şunu unutuyoruz bu çocuk kendine çizilan alanda da sürekli hareketli.
Tipik kuzeyli futbolcu. Çizdiğin alanda git gel yaparak rakibi bozabilir.
Torreiraya muadil bir herif olarak görüyorum bu denenmeli

Göztepe'ye filan kirayalım veya Eyüp bu çocuk oynayamayacak biz de işte boşa kontenjan yiyor

Göztepe'ye filan kirayalım veya Eyüp bu çocuk oynayamayacak biz de işte boşa kontenjan yiyor
Göztepe işine baksın. Hiç bir şekilde ticari ilişkiye girilmemeli.

+ şu dakika zaten icardiden mahrumken, nelsson da gitsin naraları atılıyorken sallai +2 oyuncunun yazılacağı senaryoda 2 oyuncudak ekstra mahrum kalmak avrupa için işi sıkıntıya sokar.

9+1 milyon euroluk sag bek aliyorsun. yedegin de yedegi durumuna düşüyor olacak sey mi yani. Kim yapiyor lan bu transferleri bu paralar babanizin parasi mi beceriksiz adamlar.Baris alperin,kaanin cani cikti lan utanmazlar en ufak hatada da bu cocuklara etmedik laf birakmiyorlar.

Bu jelerti gondereceksim fransa 2.ligine orda zencilerin arasinda duse kalka fizigi gelistirecek burda 5 dk gir 10 dk girle bi cocuktan olacagi varsa da olmaz.

10 yıl geçse buradaki zarar çıkmaz, yedirdiği yedireceği golun haddi hesabı yok
Tez zamanda tüm alacakları verilip kovulmalı. Bunu isteyen scout ekibi de def edilmeli

Cocuk gibi fiziği var gelen vuruyor giden vuruyor üstünden

Mübalağa etmeye gerek yok boy dezavantajı olan bir pozisyondu. Normaldir.

Şöyle bir 4 sene idman yerse vücut vücuda çarpışabilecek ve rüzgar değse düşmeyecek kıvama gelecek.

Ben inanıyorum.

u19 takımı bunh top diye oynar

Gol yedirmediği maç yok, ben böyle topçu görmedim 9 milyon verip devamlı gol yedirecek topçu almışlar

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Almanya U-1 takımına karşı Danimarka forması ile müthiş oynamış.

Bundan olması çok zor çünkü çocuk vücudu var. Gücü hiç yok.

Keşke Ali Turap kadroya alinsaymis şu an nerde ne yapıyor bilmiyorum ama 11 milyon euromuz cebimizde olurdu.

Bunu izleyen, onaylayan kimse ihraç edilsin kulüpten.

13 yaşında bir çocuğu 20 yaşındaki abisi halı sahaya götürmüş gibi her maç

Olmayacak malesef. Yari fiyatina gonderilmeli.

Geri
Üst Alt