Stefan Ergun
Parçalı Üye
- 3 Eylül 2012
- 3.024
- 2.442
- 1.273
Sabri = 3 x JelertSabriden fazlası yok eksiği çok.
Jelert = Tarık Çamdal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabri = 3 x JelertSabriden fazlası yok eksiği çok.
Kopenhag gibi tamamen kapanıp kontra oynayan takımdan alıyorsun hiç araştırmamışlar ki sonra niye kötü çıktı.Çocugun fiziği zaten belliydi o zamanda.Sana anca boey gibi fizikli bek alacaksın mecburen bu oyun sistemine göre.Bana kalsa başka takımda olsa bu çocuk yine kötü oynamaz ama okanın oyununa uymuyor uymayan adamı getirmişler.Menejer transferi kusura bakılmasın.Ee kim aldırdı bu çocuğu bu takıma. 9 milyon euro verdik city miyiz biz. Okana sormadan almamışlardir Heralde.
Ispanya'da doverler bunuKiralık vermek lazım seri ne işe yarar bilmiyorum da Yusuf ve bu boşa kontenjan yiyor. İspanya Ligi'nde filan oynayabilir belki
Doping e gerek yok kas kutlesini arttırsa yeter zaten oynatma o vakte kadar da yani dopingde 4 sene falan yiyorlar hepten beter olur o zaman€7m teklif olsa 100 kere satmıştık
Olay belli, üçlü oynayacaz bu herif de kanat bekte arada bir süre bulacak
Ben olsam buna dayarım dopingi iki sene şişsin cezası neyse çeksin iki seneye camış gibi dönsün
Hızı ve enerjisi var çünkü de başka hiçbir şey yok
4 sene oynamasa da bi şey olmaz oynayıp mental ve teknik açıdan gelişecek ışık yokDoping e gerek yok kas kutlesini arttırsa yeter zaten oynatma o vakte kadar da yani dopingde 4 sene falan yiyorlar hepten beter olur o zaman