# Elias Jelert

Yahu nwamakemi kaldı Allah aşkına.Bizim maçtan önce yokları oynuyordu.Bizim rezil oyunumuz ve jelert hayata döndürdü adamı.
Hiçmi izlemediniz adamı.Yahu ayıptır arkadaş bu kadar bonservisi nasıl veririsiniz bu adama.
Hızlı deniliyor hızlı adam görmesek kandıracaksınız bizi.

Ee kim aldırdı bu çocuğu bu takıma. 9 milyon euro verdik city miyiz biz. Okana sormadan almamışlardir Heralde.
Kopenhag gibi tamamen kapanıp kontra oynayan takımdan alıyorsun hiç araştırmamışlar ki sonra niye kötü çıktı.Çocugun fiziği zaten belliydi o zamanda.Sana anca boey gibi fizikli bek alacaksın mecburen bu oyun sistemine göre.Bana kalsa başka takımda olsa bu çocuk yine kötü oynamaz ama okanın oyununa uymuyor uymayan adamı getirmişler.Menejer transferi kusura bakılmasın.

Hic izlemeden alınmış belli. Cok kötü, asla Galatasaray seviyesinde olamaz. İyi niyetli ama bu fizikle olmaz , defansif anlamda da cok zaafiyet yaratıyor, çok alan kaybediyor. Yazik oldu 10 milyon euro paraya.
Nwakeme ile oynadı bundan diyen arkadaslar , hiç mi futbol izlemiyorsunuz? Nwakeme ne top oynamis bu sene? Bitik adami coşturdu jelert.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendisi maçın kötü gidisatini görup kenara beni batsh ile değistirin dedi.

Galibiyetin en buyuk mimarlarindan biridiir.

Mimarlar;
Mertens
Yunus
Bats
Jelert

Bundan iyi oynaması zor. Nwakaeme inş kalıcı hasar bırakmamıştır

Üçlüye dönelim işte yaw. Bu herif de iki kanat beki de yedeklesin. Fazlası zor

Umarım devre arası kiralık göndermek gibi hata yapmayız. 3 kulvarda devam ediyoruz ve böyle oyuncular rotasyonda durmalı.

Eğer yeri doldurulabilirse(yabancı konusunda) net full oynayacağız göz önünde olan bir lige kiralanmalı

Bir tane savunacağı pozisyon geldi onda da göz göre göre adamını kaçırdı. Ya bu adamın hangi savunma yaptığı maçı izlediniz de aldınız Allah aşkına

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunu sağ açık dışında kullanma Okan. 352nin sağında bile düzgün oynayacağından emin değilim

7 milyon teklif getirebilen menajeri var ve biz oynatmıyoruz kenarda 4 dakikalığına oynuyor.

O da güzel hikaye ha.

Ağır çöp öyle böyle değil ben bu cocuğu trabzon maçında sildim zaten kafadan o maça kadar baya baya destekledim forumda. Çok büyük kazık bu çocuğu anca real madrid'in şu 1 senede hayvan gibi before after çıkaran fitness ve kondisyon ekibi toparlar onun dışında adam edebilecek kimse yok zor yani. Bugün araplar buna 2 milyon veriyorlarsa hiç arkalarına bile bakmadan versinler 8 milyon zarar bile bizim için iyi öyle söyleyeyim.

Fizik gücü yok. UEFA listesinden Yusuf, Ziyech ve Nelsson'u cikaracagimiz icin daha fazla eksik kalmamak adina gönderilmeyecek gibi duruyor. 6-7m euro'luk teklif varsa listede bir kisi eksik kalmak pahasina bile yollanmasindan taraf olacak bir sürü insan var.

Kiralık vermek lazım seri ne işe yarar bilmiyorum da Yusuf ve bu boşa kontenjan yiyor. İspanya Ligi'nde filan oynayabilir belki

€7m teklif olsa 100 kere satmıştık

Olay belli, üçlü oynayacaz bu herif de kanat bekte arada bir süre bulacak
Ben olsam buna dayarım dopingi iki sene şişsin cezası neyse çeksin iki seneye camış gibi dönsün

Hızı ve enerjisi var çünkü de başka hiçbir şey yok

€7m teklif olsa 100 kere satmıştık

Olay belli, üçlü oynayacaz bu herif de kanat bekte arada bir süre bulacak
Ben olsam buna dayarım dopingi iki sene şişsin cezası neyse çeksin iki seneye camış gibi dönsün

Hızı ve enerjisi var çünkü de başka hiçbir şey yok
Doping e gerek yok kas kutlesini arttırsa yeter zaten oynatma o vakte kadar da yani dopingde 4 sene falan yiyorlar hepten beter olur o zaman

Doping e gerek yok kas kutlesini arttırsa yeter zaten oynatma o vakte kadar da yani dopingde 4 sene falan yiyorlar hepten beter olur o zaman
4 sene oynamasa da bi şey olmaz oynayıp mental ve teknik açıdan gelişecek ışık yok
Antrenmanlara sokarız yine orada oynar
Bu herif kas kütlesini doğal yollarla arttırabilecek olsa şimdiye arttırırdı Danimarka'da et pahalı değil ki bizdeki garibanlar gibi peynir ekmekle büyümemiştir

Geri
Üst Alt