# Elias Jelert

Yeni sezonun ilk kampında gerçekleşen idmanda "Bek arıyormuşsunuz, ben varım" diyerek Okan Buruk'un aklını çelmiş.

Coşacak.

Steroid bassa bile fayda etmez muhtemelen. Tek sorunu fiziği olsa keşke o da ayrı

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçtiğimiz Pazar günü ülkeye gelirken havalimanında karşılaştım. Fotoğraf çektirmek istediğimde gözleri yerinden çıkacak gibi oldu. Umarım kariyer planlamasını doğru yapar heba etmeyiz. Sempatik çocuk :)
Not: tahmin ettiğinizden bile daha minyon.

Bu adamı aldıran kim acaba, bir de yalandan talibi var falan deniyordu

Loop'a aldım, 5 dakikadır şu videoya kahkaha atıyorum. Eleman duba gibi yıkıldı. :asd:

Jelert topu kendisine mıknatıs gibi çekiyor. Muthis bir özellik ben boyle topcunun elini öper helal olsun derim.

Hızlı denilen adam 38 yaşında ki pedro'ya yetişemedi. Hatip'in soktuğu bir diğer kazıklardan biri.

Tüm takımla anlaşıyor ve herkesin sevdiği bir isim. Kim görse gidip jelertin basını okşayip onu seviyor

bana sanki kalacakmış gibi geliyor u23 kontenjanından. Sağ bek yerine kaleci ve stoper daha öncelikli

bu çocuk bu saatten sonra bizde olmaz. Yedeğin yedeği dahi olmaz. Boşuna ısrar etmenin anlamı yok. Niteliği geçtim nicelik olarak şu an sağ bekimiz yok. Yani sayısal olarak sıfır. Ancak bu, Kaan ve Sallai’nin varlığı sayısal olarak sağ bekimiz varmış gösteriyor. Oysa diğer iki sağ bek değiller, bu ise topçu değil diyecem ama ağır olacak. Franky’i gitmiş kabul ediyorum tabi.

Geri
Üst Alt