# Elias Jelert

Jelert'in tutmadığı senaryoda Frankowski almak üzerine ciddi ciddi düşünülmesi gereken bir durum. Bana göre Jelert çok daha faydalı bir adamdı ama oyuncu tipi olarak uymuyor bize işte. Bu belliyken gidip üstüne bir de Franky almak çok garip oldu.
Bu noktada hala kafamin alamadiimgi sey Okan Hoca "genede alin olur" mu diyor mesela.

Angelino, kohn, jelert , franky

Benzerler , franky biraz daha kanat ofansini seven adam defansif yonu daha kotu hatta.

Bile bile ladese niye OK diyor mesela. Ben bunu anlamiyorum. Hepside tutsun istedim oynadiklari sureclerde. Bindiren dip cizgi kullanan bek umdum, hic olmadi. Eren ile jakobs tuttu o konuda

Bu da oynayamıyorki baskı altında

Fiziksel olarak da koca bir sıfır

Temposu dışında iyi denilecek bir yönü yok

Bu da oynayamıyorki baskı altında

Fiziksel olarak da koca bir sıfır

Temposu dışında iyi denilecek bir yönü yok
Benim anlayamadığım olay şu değeri 5.5 iken "ki ona bile inanmıyorum , yöneticilerimiz ne görüpte nerededeyse iki katını verip getirdiler.En büyük soru işareti bu ve buna kim önayak oldu?

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-05-27 122614.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-27 122614.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 15
Benim anlayamadığım olay şu değeri 5.5 iken "ki ona bile inanmıyorum , yöneticilerimiz ne görüpte nerededeyse iki katını verip getirdiler.En büyük soru işareti bu ve buna kim önayak oldu?
O sorunun cevabi cok zor degil

Doue surecinde adamlar twitter headeri bile bizle dalga gecti, her yerde foto veren nereye gittigini duyuran beceriksiz yoneticilerimizi rezil ettiler. Bu noktaya kadarda 1 hafta boyunca HER GUN kap.beklendi.

Onun sacmaligi ile salladilar parayi bir yere iste

O sorunun cevabi cok zor degil

Doue surecinde adamlar twitter headeri bile bizle dalga gecti, her yerde foto veren nereye gittigini duyuran beceriksiz yoneticilerimizi rezil ettiler. Bu noktaya kadarda 1 hafta boyunca HER GUN kap.beklendi.

Onun sacmaligi ile salladilar parayi bir yere iste
Tamam hemfikirizde bulunmaz hint kumaşı misali niye 2 katı para basarsın yaa?Sat bakalım 9M a alıcı bulabilecekmisin?

Genç oyunculara her zaman TM değerinden fazlası istenir. TM değeri zaten piyasa değerini temsil etmez, onun için özel değerleme kuruluşlarının raporları dikkate alınır.

Jelert ufak bir parlamayla değerini x2 yapabilecek bir yaşta olduğu için daha fazla istemeleri normaldi.

Geçen sene Yunus 5-6 m euro idi mesela orada, şu an 15-20ye bile satmazsın, bunun gibi.

Jelert'i Göztepe'ye kiralık verebilsek keşke.

Panikle uzaklaştırdığı rakip korner direğinin oradan taca çıkan top tebessüm ettirdi

Fikrim değişmedi. Bu çocuğun üstüne düşen taş gibi sağ bek kazanır.

Hiçbir zaman sabit kalmıyor, sürekli oyun içinde, sürekli boş alanlara koşu yapıyor, hızlanma özelliği çok çok iyi, temposu hiç düşmüyor.

Elde ham bir meyve var. Bunu olgunlaştırmak da bizim elimizde, yenmez bu deyip çöpe atmak da.

Dun ofsyatta adami birakip milisaniye el kaldirdiktan sonra genede depar basarak adama yetismesi takdire sayendi valla

Neden israr edilmesin dedirtti biraz bana

Babası da içe içe kızarmış, ailecek piizci bunlar, aslanım yelerd.

Geri
Üst Alt