- 12 Temmuz 2009
- 60.908
- 24.276
- 3.138
Eh belki diyebilirim bunaDaha fazla şans bulmalıydı. Harcanan paraya göre çok çabuk vazgeçildi.
Oynadigi maclarda hic isik gosterememesi can sIkIyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eh belki diyebilirim bunaDaha fazla şans bulmalıydı. Harcanan paraya göre çok çabuk vazgeçildi.
Bu noktada hala kafamin alamadiimgi sey Okan Hoca "genede alin olur" mu diyor mesela.Jelert'in tutmadığı senaryoda Frankowski almak üzerine ciddi ciddi düşünülmesi gereken bir durum. Bana göre Jelert çok daha faydalı bir adamdı ama oyuncu tipi olarak uymuyor bize işte. Bu belliyken gidip üstüne bir de Franky almak çok garip oldu.
Benim anlayamadığım olay şu değeri 5.5 iken "ki ona bile inanmıyorum , yöneticilerimiz ne görüpte nerededeyse iki katını verip getirdiler.En büyük soru işareti bu ve buna kim önayak oldu?Bu da oynayamıyorki baskı altında
Fiziksel olarak da koca bir sıfır
Temposu dışında iyi denilecek bir yönü yok
O sorunun cevabi cok zor degilBenim anlayamadığım olay şu değeri 5.5 iken "ki ona bile inanmıyorum , yöneticilerimiz ne görüpte nerededeyse iki katını verip getirdiler.En büyük soru işareti bu ve buna kim önayak oldu?
Tamam hemfikirizde bulunmaz hint kumaşı misali niye 2 katı para basarsın yaa?Sat bakalım 9M a alıcı bulabilecekmisin?O sorunun cevabi cok zor degil
Doue surecinde adamlar twitter headeri bile bizle dalga gecti, her yerde foto veren nereye gittigini duyuran beceriksiz yoneticilerimizi rezil ettiler. Bu noktaya kadarda 1 hafta boyunca HER GUN kap.beklendi.
Onun sacmaligi ile salladilar parayi bir yere iste
Beceriksizlik iste.Tamam hemfikirizde bulunmaz hint kumaşı misali niye 2 katı para basarsın yaa?
Genç oyunculara her zaman TM değerinden fazlası istenir. TM değeri zaten piyasa değerini temsil etmez, onun için özel değerleme kuruluşlarının raporları dikkate alınır.Benim anlayamadığım olay şu değeri 5.5 iken "ki ona bile inanmıyorum , yöneticilerimiz ne görüpte nerededeyse iki katını verip getirdiler.En büyük soru işareti bu ve buna kim önayak oldu?