# Elias Jelert

Bizden giden her kişi yeni takımında yüksek performans göstermesini halen tesadüf mü zannediyorsunuz?

Bayağı iyi maç çıkardı bence ya. Ama yetersiz işte bek bölgesinde. Topu çok iyi sürüyor eleman ben bu çocuğu orta saha konumlandırıyorum kafamda.
Dortmunda giden svensson osden beke geçtiği gibi bir mevki atlaması yaşaması gerekiyor.

Bu fizikle sadece kuzey takımlarında oynar. Üst seviyeye geçemez. Orta sahada geleceği daha parlak. Berkan oynayacapına bunu oynat dedik. Torreira çıkınca dinamizm için bunu al osye dedik ama yok.

Futbolu oynamak ve futbolu görmek arasında çok büyük fark var.
Al bi lisans başla hocam. Burada yazarsan Okan Hoca duyamaz sesini.

okan hoca bunu da yedi kanzi
adam liverpoola oynadı kanzi

Okan Buruk'u işte bu yüzden sevmiyorum, tonla yatırım yaptık bu adama ama hiç kullanmaya çalışmadı. Oynattığında da doğru düzgün mevkisinde bile oynatmadı..
Okan hocanın en güzel özelliği saçma sapan adamlarda ısrar etmemesi. Ne kadar para verirsen ver kötü oyuncu oynarsa daha fazla zarar edersin, şampiyonluk gider. Ben bunu seviyorum, yanlış oyuncu almasını değil tabiki

4 dakika falan gayet iyi süreler adam bizde maça götürülmüyordu.

Daha ekim ayındayız yunus da zamanında gitti süründü oynamasa bile ingiliz vizyonunu alır kondisyon falan depolar. Belki adamı bölge kaydırması yapacaklar çok başarılı olacak. Bekleyelim 10 ay daha.

bu adam üstünden buruka sallayanları görmek isterim

kıçına tkmeyi koyacakmış southampton

bu adam üstünden buruka sallayanları görmek isterim

kıçına tkmeyi koyacakmış southampton
oyuncu için pek gönüllü olmadığı belliydi de 2 yıl şampiyon olmuş bir hoca olarak bu oyuncuyu istemiyorum diyebilmeliydi.

doue konusunda sıçıp batıran yönetimin taraftarı susturmak için herhangi bir sağ beki transfer edip kulübe 10 milyon sokmasına engel olabilirdi ısrarcı olsa

oyuncu için pek gönüllü olmadığı belliydi de 2 yıl şampiyon olmuş bir hoca olarak bu oyuncuyu istemiyorum diyebilmeliydi.

doue konusunda sıçıp batıran yönetimin taraftarı susturmak için herhangi bir sağ beki transfer edip kulübe 10 milyon sokmasına engel olabilirdi ısrarcı olsa
bunu kim almıştı

hoca doueyi çok bekledi bu son günlere kalmıştı galiba, mecburen kabul etti herhalde o ara

Hoca olsa 10 milyona aldırmazdı kanzi

Geri
Üst Alt