- 18 Temmuz 2009
- 81.988
- 239.467
- 5.263
Temmuzda geldibunu kim almıştı
hoca doueyi çok bekledi bu son günlere kalmıştı galiba, mecburen kabul etti herhalde o ara
Bu transferde %50 Hatip hatalıysa %50 de Okan hatalıdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Temmuzda geldibunu kim almıştı
hoca doueyi çok bekledi bu son günlere kalmıştı galiba, mecburen kabul etti herhalde o ara
erken geldi ya baya panik transferi falan da değilbunu kim almıştı
CL ön elemesi mi ne vardı sanki. sağ beksiz çıkacaktık.bunu kim almıştı
evet erken gelmiş benim aklımda hep son anlar geldi kalmış, net hoca hatası da varTemmuzda geldi
Bu transferde %50 Hatip hatalıysa %50 de Okan hatalıdır.
Yalan dolandı tekliflerYine saçma sapan kiraladık.
O kadar dedik 4-5 milyon ne dek getirdin sat zararın neresinden dönersen kar diye
kiralıyoruz 1 sene sonra herkes geri dönüyor daha bonservis alan görmedim
Torreira olabilecek dünyadaki son oyuncuSonraki satışın %50si karşılığında satış hakkı bizde olmak kaidesiyle danimarkaya postalanmalı.
Ek olarak yineliyorum mevkisi değiştirilmeli dünya üzerinde şuayipçe press yapacak takımların orta sahası olur bu elemandan yani o takım bir tek biz olduğumuz için torreiranın yedeği olacak şekilde yetiştirmek lazım. 5-10 kilo aldı mı tamamdır.
22 yaşında bi oyuncuyu 4-5 milyonada satarsın. büyük ihtimal yoklamalar oldu bizimkiler 10 milyonlar istemiştirYalan dolandı teklifler
Geçtiğimiz ocaktan beri avel gs muhabirleri tarafından teklifler geldiği yalanı sıkıldı. Kim verecek buna para son günlerde bedelsiz kiralayabildik anca işte
Torreira olacağını söylemedim ki. Torreiranın amele gibi kullaılma özelliğini kullandıracağımız yedek oyuncu olarak kadroya eklemlendirilecek.Torreira olabilecek dünyadaki son oyuncu
G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayalet gib herif üflesen düşüyor nasıl Torreira olacak reisSonraki satışın %50si karşılığında satış hakkı bizde olmak kaidesiyle danimarkaya postalanmalı.
Ek olarak yineliyorum mevkisi değiştirilmeli dünya üzerinde şuayipçe press yapacak takımların orta sahası olur bu elemandan yani o takım bir tek biz olduğumuz için torreiranın yedeği olacak şekilde yetiştirmek lazım. 5-10 kilo aldı mı tamamdır.
Hesap soran da yok. Galatasaray'in parasi bol tabiki. Sokaga atmak sorun degil.Böyle bir topçumuz vardı dimi.. Şimdi baktım da championship'de 3 maçı var ve toplam aldığı süre 81 dakika. Köhn kadar bile satışını yapacağımızı düşünmüyorum.
okan hocalarina laf söylenmiyor, geldiginden beri kac oyuncu gitti geldi gitti, kac milyon yürolar yakildi, takima hala 3-4 transfer lazimHesap soran da yok. Galatasaray'in parasi bol tabiki. Sokaga atmak sorun degil.
O dönem transfer edilirte tutan bir tane adam yok çok büyük zarar yazdı hatip denen pastaci.Herifi kiraladık çöpe attılar 2 ayda.
Kim verecek lan bu herife verilen 10 milyon euronun hesabını
Elmalı ile Lemina dışında hakkını veren olmadı iki transfer döneminde, totalde 80 kağıt harcadık. Sallai de sonradan bek olarak rotasyon topçusu oldu o da pozitif. Toplarsak 10 m euro doğru harcanmış, 70lik kısımdan katkı minimum seviyede.O dönem transfer edilirte tutan bir tane adam yok çok büyük zarar yazdı hatip denen pastaci.