# Elias Jelert

Rezalet bir dönem geciriyor, sakatlanmis üstelik
En kisa sürede bonservisiyle elden cikarmak lazim

Sonraki satışın %50si karşılığında satış hakkı bizde olmak kaidesiyle danimarkaya postalanmalı.
Ek olarak yineliyorum mevkisi değiştirilmeli dünya üzerinde şuayipçe press yapacak takımların orta sahası olur bu elemandan yani o takım bir tek biz olduğumuz için torreiranın yedeği olacak şekilde yetiştirmek lazım. 5-10 kilo aldı mı tamamdır.

İlyas konusu uplaninca rovasata falan yazdi sandim...

Yine saçma sapan kiraladık.

O kadar dedik 4-5 milyon ne dek getirdin sat zararın neresinden dönersen kar diye

kiralıyoruz 1 sene sonra herkes geri dönüyor daha bonservis alan görmedim
Yalan dolandı teklifler

Geçtiğimiz ocaktan beri avel gs muhabirleri tarafından teklifler geldiği yalanı sıkıldı. Kim verecek buna para son günlerde bedelsiz kiralayabildik anca işte

Sonraki satışın %50si karşılığında satış hakkı bizde olmak kaidesiyle danimarkaya postalanmalı.
Ek olarak yineliyorum mevkisi değiştirilmeli dünya üzerinde şuayipçe press yapacak takımların orta sahası olur bu elemandan yani o takım bir tek biz olduğumuz için torreiranın yedeği olacak şekilde yetiştirmek lazım. 5-10 kilo aldı mı tamamdır.
Torreira olabilecek dünyadaki son oyuncu

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalan dolandı teklifler

Geçtiğimiz ocaktan beri avel gs muhabirleri tarafından teklifler geldiği yalanı sıkıldı. Kim verecek buna para son günlerde bedelsiz kiralayabildik anca işte
22 yaşında bi oyuncuyu 4-5 milyonada satarsın. büyük ihtimal yoklamalar oldu bizimkiler 10 milyonlar istemiştir

Torreira olabilecek dünyadaki son oyuncu

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Torreira olacağını söylemedim ki. Torreiranın amele gibi kullaılma özelliğini kullandıracağımız yedek oyuncu olarak kadroya eklemlendirilecek.
Top taşıyabiliyor eleman. Böyle sağ bek sol bek mal olacak kalacak elimizde.

Hayalet gib herif üflesen düşüyor nasıl Torreira olacak reis

Böyle bir topçumuz vardı dimi.. Şimdi baktım da championship'de 3 maçı var ve toplam aldığı süre 81 dakika. Köhn kadar bile satışını yapacağımızı düşünmüyorum.

O dönem transfer edilirte tutan bir tane adam yok çok büyük zarar yazdı hatip denen pastaci.
Elmalı ile Lemina dışında hakkını veren olmadı iki transfer döneminde, totalde 80 kağıt harcadık. Sallai de sonradan bek olarak rotasyon topçusu oldu o da pozitif. Toplarsak 10 m euro doğru harcanmış, 70lik kısımdan katkı minimum seviyede.

Geri
Üst Alt