# Elias Jelert

tam beğendim diyecektim muçinin golünde adamı düzgün markeleyemedi. Neyse Kaan sakatlanmasa oynayacağı yoktu şimdi el mahkum oynatır belki Buruk. Form tutması lazım oda oynamadan olmuyor.

tam beğendim diyecektim muçinin golünde adamı düzgün markeleyemedi. Neyse Kaan sakatlanmasa oynayacağı yoktu şimdi el mahkum oynatır belki Buruk. Form tutması lazım oda oynamadan olmuyor.

talihsizlik yaw oda , 100 kere vursa anca bir kere girer

sol bekte barışı niye izledik koca devre at oynasın sanki barış uçtu kaçtı adama basmaya gidiyor hem adamını döndürüyor hem alanını boşaltıyor

Temas etse öyle vuramazdı rakip

Temas etse de etmese de öyle vuramazdi 100 kere denesin yine atamaz..Maç içinde herkesin hatası oluyor bu herifin hatası imkansıza yakın bir pozisyonda oldu en azından buradan yüklenmek de anlamsız geliyor.. Hem de ilk kez iyi oynadığı bir mactan sonra

Temas etse de etmese de öyle vuramazdi 100 kere denesin yine atamaz..Maç içinde herkesin hatası oluyor bu herifin hatası imkansıza yakın bir pozisyonda oldu en azından buradan yüklenmek de anlamsız geliyor.. Hem de ilk kez iyi oynadığı bir mactan sonra
Yav şutun ekstra olması fırsat vermeni gerektirmiyor aynı açıdan, yerden sert gönderse de gol olabilirdi sen neden vurduruyorsun ki? Sanki orta sahadan gol atmış gibi konuşuluyor da adam sadece çaprazda idi ama ceza sahasına girmek üzere bir noktadaydı.

Eski Türk kabilelerinde gençler kendilerini er meydanında ispat edip erkekliğe adım atardı. Jelert dün geceki performansı ile karıyi hakketti.

Zaten maç sonrası duştan ciplak cikip havlusunu dolaptan alıp kurulanmış. Normalde bu hareketi bazi siyahiler ve icardi yapabiliyordu. Jelerti dal tastas görunce okan hocam gururlanarak bakmıştı.

3-5 maç üst üste oynasın da bir fikir sahibi olalım. sağ bekte kaan'dan daha yararlı olur. kaan'ı asıl takım 2. yarılar oyundan düşerken orta sahaya takviye olarak oyuna almak lazım.

Önce oyun istikrarı ve özgüven devamında da fizik kaliteyi artırması lazım. Dün ilk defa bir kıvılcım gösterdi, üzerine koyarak ilerler ve daha iyi olur inşallah diyelim.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Az oynatsın su adami kaandan daha kotu sağ bek oynamaz.. yata yata büyüyen tek şey karpuz arkadaş.

Yav şutun ekstra olması fırsat vermeni gerektirmiyor aynı açıdan, yerden sert gönderse de gol olabilirdi sen neden vurduruyorsun ki? Sanki orta sahadan gol atmış gibi konuşuluyor da adam sadece çaprazda idi ama ceza sahasına girmek üzere bir noktadaydı.

Herif ters ayağıyla Allah ne verdiyse vurdu iste tabi omuz koyabilirdi orada bozabilirdi adamı ama biraz da destek olmak lazım burada aidiyet hissetmesi için ..Kimler ne hatalar yapıyor renktas

Geri
Üst Alt