Tayfun İnce
Parçalı Üye
- 18 Eylül 2018
- 4.906
- 4.577
- 698
Sagbekte Kaan eziyeti cekme mecburiyetimiz olmadigini gormus olduk. Okan hoca da gormustur diye umuyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Temas etse öyle vuramazdı rakip
tam beğendim diyecektim muçinin golünde adamı düzgün markeleyemedi. Neyse Kaan sakatlanmasa oynayacağı yoktu şimdi el mahkum oynatır belki Buruk. Form tutması lazım oda oynamadan olmuyor.
Temas etse öyle vuramazdı rakip
Yav şutun ekstra olması fırsat vermeni gerektirmiyor aynı açıdan, yerden sert gönderse de gol olabilirdi sen neden vurduruyorsun ki? Sanki orta sahadan gol atmış gibi konuşuluyor da adam sadece çaprazda idi ama ceza sahasına girmek üzere bir noktadaydı.Temas etse de etmese de öyle vuramazdi 100 kere denesin yine atamaz..Maç içinde herkesin hatası oluyor bu herifin hatası imkansıza yakın bir pozisyonda oldu en azından buradan yüklenmek de anlamsız geliyor.. Hem de ilk kez iyi oynadığı bir mactan sonra
Yav şutun ekstra olması fırsat vermeni gerektirmiyor aynı açıdan, yerden sert gönderse de gol olabilirdi sen neden vurduruyorsun ki? Sanki orta sahadan gol atmış gibi konuşuluyor da adam sadece çaprazda idi ama ceza sahasına girmek üzere bir noktadaydı.