Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.587
- 11.441
- 1.838
Bilmiyorum şu ana kadar aldığı sürelerde sadece bjk maçında beğendim diyebilirim onun dışında rezalet bir performans sergiliyor. Bu arada rezalet gözükmesinin bir sebebi de bizim oyun anlayışımız ile alakalı. Hocanın ne oynadığını biliyor olsa gerek scout arkadaşlar. Ona göre oyunculara yatırım yaparlarsa seviniriz. Mesela Doue doğru bir profildi ama onun ikamesi Jelert profili olmaz, olamaz.
Transfer komitesinde şuna 10 milyon € verilmesini kim onayladıysa biraz düşünmesi lazım. "Ben bu iş için uygun kişi miyim?" diye. Bu işler öyle sadece yaşı genç yüksek maç sayısı var falan ile olmaz. Elbette her transfer tutmaz ama verilen rakam düşünülünce insan olarak bu durumu eleştirmemiz gayet doğal.
Transfer komitesinde şuna 10 milyon € verilmesini kim onayladıysa biraz düşünmesi lazım. "Ben bu iş için uygun kişi miyim?" diye. Bu işler öyle sadece yaşı genç yüksek maç sayısı var falan ile olmaz. Elbette her transfer tutmaz ama verilen rakam düşünülünce insan olarak bu durumu eleştirmemiz gayet doğal.