# Elias Jelert

Bilmiyorum şu ana kadar aldığı sürelerde sadece bjk maçında beğendim diyebilirim onun dışında rezalet bir performans sergiliyor. Bu arada rezalet gözükmesinin bir sebebi de bizim oyun anlayışımız ile alakalı. Hocanın ne oynadığını biliyor olsa gerek scout arkadaşlar. Ona göre oyunculara yatırım yaparlarsa seviniriz. Mesela Doue doğru bir profildi ama onun ikamesi Jelert profili olmaz, olamaz.

Transfer komitesinde şuna 10 milyon € verilmesini kim onayladıysa biraz düşünmesi lazım. "Ben bu iş için uygun kişi miyim?" diye. Bu işler öyle sadece yaşı genç yüksek maç sayısı var falan ile olmaz. Elbette her transfer tutmaz ama verilen rakam düşünülünce insan olarak bu durumu eleştirmemiz gayet doğal.

Sabri den artısı yok eksisi çok .
Kiralık verelim bir yerlere orada geliştirsin kendini fiziğini

3'lü oynayıp bunu Sallai'yi dinlendirirken sağ kanat beki yapmak harici pek bir şey yapabileceğimizi sanmıyorum.

Bizim ne yapıp edip Doue almamız gerekirmiş.

Ben gayet beğendim. Hem sağ bek hem de sol beki rahatlıkla yedekler. Anadolu maçlarında ilk 11'de rahat oynar.

malesef sağ bek rotasyonunda 7. sıraya fln düştü. fakat kendisini o.s ve kanat mevkilerinde bir wildcard olarak düşünebiliriz. kıvraklığı ve tekniği fena değil. eyüp maçında da gol atarak Hero olabilirdi. kendisini sağ beke şamandıralayarak cimbom kariyerini başlamadan bitirmeyelim.

malesef sağ bek rotasyonunda 7. sıraya fln düştü. fakat kendisini o.s ve kanat mevkilerinde bir wildcard olarak düşünebiliriz. kıvraklığı ve tekniği fena değil. eyüp maçında da gol atarak Hero olabilirdi. kendisini sağ beke şamandıralayarak cimbom kariyerini başlamadan bitirmeyelim.

Renktaş daha geçen gün yazdım bunu;

Jelert çok hızlı bir oyuncu. Fiziksel dezavantajı olabilir ancak kademe bilgisi gayet iyi. Topu da saçma sapan kullanmıyor. Henüz 21 yaşında.

Bu çocuğu Torreira ve Sara’nın yanına adapte etmeye çalışmaktan yanayım. Üstüne gidilirse Gedson gibi bir oyuncumuz olur diye düşünüyorum

Renktaş daha geçen gün yazdım bunu;

Jelert çok hızlı bir oyuncu. Fiziksel dezavantajı olabilir ancak kademe bilgisi gayet iyi. Topu da saçma sapan kullanmıyor. Henüz 21 yaşında.

Bu çocuğu Torreira ve Sara’nın yanına adapte etmeye çalışmaktan yanayım. Üstüne gidilirse Gedson gibi bir oyuncumuz olur diye düşünüyorum

o kdr olmaz da kanat olabilir gibi

Asında üstad bu jelert sanki bizde 3 lüde kanat beke uygun gibi. Kanat bekte savunma yükü de beke göre az. Hoca fazla denemiyor ama. Malmö maçında bence ilk 11 de sağ kanat bek oynatsın görelim

Bugünkü maçta senden maçı çözmeni, acayip şeyler yapmanı beklemiyorum.

Senden isteğim oynadığın süre boyunca kanadı tren gibi ileri geri kullanman, süratini konuşturman ve gelecek vaad ettiğini göstermen.

Çünkü bundan daha iyi bir fırsat bence bir daha ayağına gelmeyecek.

Bu çocuğun iyi yerlere gelmesini, başarılı olmasını istiyorum. Çünkü gerçekten çok düzgün bir karakter olduğu belli. Ve daha 21 yaşında.

Kanat beki olarak oynayacak bu maç bakalım iyi sinyaller verecekmi

Geri
Üst Alt