# Elias Jelert

bikaç şey daha yapsa maçın herifi olabilirdi

Screenshot_2024-12-12-22-47-16-218_com.opera.browser.webp

Bu çocuk olmazsa sebebi bu isim soyisim kombosundan dolayidir

Topsuz oyun mukemmel, akilli ve tempolu. Pişerse güzel pişer, iyi paraya satariz.

Bugün Jelert ve Berkan 'ı izlerken şunu düşündüm her maç oyuna alacağım ilk ikili olabilir Berkan & Jelert ikilisi. İster üçlü oynayalım ister dörtlü düzende oynayalım Dakika 65-70 gibi ikisini de sahaya atarım

Gerçekten kaliteden bağımsız çok mücadele ediyor çok koşuyor ikisi de ah bir kadromuzda sakatlar filan dönüp toparlanabilsek oyundan düşmeye / yorgunluk belirtileri görmeye başladığımız anda ikisi de sahaya atarım

Yani bence övmek istiyosanız övün ama yine pek bir şey yapmadı. Şu düşük seviye rakibe karşı ne hücumda bir ekstrası oldu ne git gel ile fark yarattı ne de savunmada sağlam durmayı başardı

Yedek olarak tutmak istiyosak tutalım ama ben olsam sağ kanat beke bir transfer yapar orayı Transfer + Sallai ile götürür zor durumda Barış'ı oraya atardım, bunu da kiralardım kontenjan açılsın diye

Max 2-3 bandında fiyata alsak gayet mantıklı ve potansiyelli bir transfer olacaktı. Fiziksel ve güven sorununu aştığı an gayet verim verecek bir oyuncu kazanmış olacağız. Kiralık göndermeye de gerek yok. Uzun vadede yine sakatlık vs olursa Metehan, efe akman gibi isimleri görebiliyoruz sahada sonuçta.

18-19 yaşında olsa
Maaşı 300-400k olsa
Bonservisi 1-2m bandında olsa kabul edilebilir bir hamle olurdu

Takım sağ taraftan tek aksiyon yapamadı, nasıl iyi oynadıysa artık. Paranın gitmesini geçtim 11de olması -1

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tempolu idare edecek vasat bi arkadaş işte yav ama böyle oyuncular da lazım kullanabilen hocanın elinde faydalı olur bu tipler

Tek numarasi, ki bunu bir cok macta yapti, sagdan gelip ceza alaninin sol tarafinda bitivermesi. Bunun disinda dogru durst orta acmqz, defansta rakip tarafindan uflenip yikilir. Yani hala 9 milyonluk ne gorduler anlamiyorum. Tabi ki gol attigi icin kendisi adina sevindim.

Berbat bir oyuncu, 9m verdik diye millet yan pasını bile övüyor. Boey ile kıyaslayın bizim seviyemiz oydu. Hiçbir özelliği yan yana bile gelmez. Çıkmadan önce futdalcıdan 3-5 tane çalım yedi hiçbirine cevap vermedi. Sene sonu osayi sözleşmesi bitiyor direkt alırıım.
Bu adamı oynatmak hem ligi hem avrupayı kaybetmek demek, açık maçı izleyin habire oradan geldiler neden acaba

Avrupa arenasında gol atmasıyla piyasası iyiyden iyiye arttı. Malmö hocası sağ bek ararsa maalesef jelerte çökecek

Geri
Üst Alt