Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu adam yapması gereken her şey için aksiyon alıyor altyapı ve oyun bilgisi çok iyi. Saçma sapan tercihleri yok. Ama fiziki çelimsizliği mevkisi adına büyük defo.
Bugün Jelert ve Berkan 'ı izlerken şunu düşündüm her maç oyuna alacağım ilk ikili olabilir Berkan & Jelert ikilisi. İster üçlü oynayalım ister dörtlü düzende oynayalım Dakika 65-70 gibi ikisini de sahaya atarım
Gerçekten kaliteden bağımsız çok mücadele ediyor çok koşuyor ikisi de ah bir kadromuzda sakatlar filan dönüp toparlanabilsek oyundan düşmeye / yorgunluk belirtileri görmeye başladığımız anda ikisi de sahaya atarım
Yani bence övmek istiyosanız övün ama yine pek bir şey yapmadı. Şu düşük seviye rakibe karşı ne hücumda bir ekstrası oldu ne git gel ile fark yarattı ne de savunmada sağlam durmayı başardı
Yedek olarak tutmak istiyosak tutalım ama ben olsam sağ kanat beke bir transfer yapar orayı Transfer + Sallai ile götürür zor durumda Barış'ı oraya atardım, bunu da kiralardım kontenjan açılsın diye
Max 2-3 bandında fiyata alsak gayet mantıklı ve potansiyelli bir transfer olacaktı. Fiziksel ve güven sorununu aştığı an gayet verim verecek bir oyuncu kazanmış olacağız. Kiralık göndermeye de gerek yok. Uzun vadede yine sakatlık vs olursa Metehan, efe akman gibi isimleri görebiliyoruz sahada sonuçta.
Tek numarasi, ki bunu bir cok macta yapti, sagdan gelip ceza alaninin sol tarafinda bitivermesi. Bunun disinda dogru durst orta acmqz, defansta rakip tarafindan uflenip yikilir. Yani hala 9 milyonluk ne gorduler anlamiyorum. Tabi ki gol attigi icin kendisi adina sevindim.
Berbat bir oyuncu, 9m verdik diye millet yan pasını bile övüyor. Boey ile kıyaslayın bizim seviyemiz oydu. Hiçbir özelliği yan yana bile gelmez. Çıkmadan önce futdalcıdan 3-5 tane çalım yedi hiçbirine cevap vermedi. Sene sonu osayi sözleşmesi bitiyor direkt alırıım.
Bu adamı oynatmak hem ligi hem avrupayı kaybetmek demek, açık maçı izleyin habire oradan geldiler neden acaba
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.