# Elias Jelert

Jelert'i, zaten konusuldu ama, solbek yedegi olarakta degerlendirmemiz gerekiyor. Boyle olunca bir tik maliyetten de kacinmis oluyoruz ideal sartlarda. Genc, ama iyi bir tecrubesi de olan (CL, lig ve milli seviyede) oyuncu. Tamam, bende katiliyorum birkac milyon daha uyguna alinsa iyi olurdu ancak bu haliyle de makul sayilabilir seviyede maasi da gayet normal zira bu oyuncuyu Boey yerine almis oldugumuzu unutmamak gerek. Kuzeyli disiplini ve gosterissizligi bekliyorum bunun yaninda her mac 10/ 6-7 civari performans vermesi dahi yeterli olacaktir ilk 1-2 sezon icin. Zaman gosterecek bakalim nasil bir katki alacagiz.

barış jelert sağ kanadını hayal etmek ziyech jelertten daha ilginç geliyor bana. barışla jelert o tarafı çürütür heralde

Sağ kanatta Jelert Barış Alper olursa rakip zaten o tarafı zorlamaz ki. Yani uğraşmaz diğer Kanada veya merkeze yönelir

Galatasarayımızın tarihindeki 203. yabancı ve 3. Danimarkalı futbolcusu olan Vikinglert i kutlarım.

Bi yanlislik olmali jelert 1.78 dğl yaw. 72-73 ancak

Fiziği yanıltmasın diri bir oyuncu vücut zindeliği iyi hızıda yeterli belli bir istikrarla oynar Boey'den çok farklı bir isim Boey'e göre daha iyi savunma performansı verir

Geri
Üst Alt