# Elias Jelert

Ali turapı koy, en kötü bunu oynardı zaten. kopenhag gencine güvenip atıyor, biz alt liglere kiralayıp hiç ediyoruz.

Yalandan savunma yapıyor ne basıp top alabiliyor ne pas arası yapabiliyor kolpadan dikiliyor öyle

Bize karsi oynayan adamlardan topcu alinmamasi gerektigi ortaya cikti.Biz ne oynadikta kopenhag'a karşi nasil begendiler.Okan hocama -9 daha yazdim.

Kötü maç cikardi , umarim toparlar.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu herifi almak için rapor veren, imzalayan, isteyen, kabul eden ve getiren kim varsa ilk kovulmalı sonra yargılanmalı.

Copenhag gibi 10 adamı koşturmayınca bu adamın bizde olmayacağını anlayamayan futbol dehaları kulüpte maaş alıyor.

Aga belirli bir sistem takımında iyi oynayıp buraya kaos futboluna gelen adamdan nasıl direkt katkı bekliyoruz bilmiyorum, alışması lazım diye düşünüyorum. Kopenhag gibi herkesin senkronize oynadığı takımlardan da bu paralara oyuncu almam ben olsam artık almış olduk.

İyi mi kötü mü tam anlayamadım ama, fiziği çok cılız değil mi ya. Ayakta durmakta zorlanıyor. Bakalım ne olacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beşiktaş'taki svenson gibi bir şey izledim. gerçi defans hattı komple felaketti, oda şaşırmıştır duvar gibi stoperlerden sonra nelsson ile apoyu görünce:)

İlk goldeki hareketi için suçlamıyorum kimse top almaya gelmedi bir de nelsson her zamanki gibi adamı sıkıştıracak bir pas attı ama maalesef genel olarak beğenmedim kendisini :/

Geri
Üst Alt