# Elias Jelert

Sabri’nin Danimarka versiyonu, daha ilk maçlarından belli. Hadi 2-3 versen neyse de 9 milyon verilmezdi bu çocuğa

Kotu cikmayabilir, ama tavani cok dar bir oyuncuymus. O paralara yazik etmisiz.

sakatlıktan yeni çıktı fizik olarak hazır değildir diye tahmin ediyorum, umuyorum. bugün köhn'ün olduğu sahada en kötü savunma bekimizdi, umarım bi daha bu kadar aşağıları görmez kariyerinde.

Oyun aklı var boş adam değil ama rakip kendisine çok ters gelecek fizik gücü yüksek bir rakipti. Birkaç maç daha görmek lazım.

ezilmemesi lazım - adama top alan yakın oyuncu yok - tabi hatalı ilk golde ama çokta ezilecek durum yok.

bizim savunmada DAN DUN topun dönüşü hep poizsyon ve dağınığız .

Alışması lazım. Ama defo yarattı bu maç özelinde. Beklentim büyük kendisinden.

Ikili mücadele kazandimi hic? Ins. hazir olmadigindan öyledir.

Son düzenleme:
Koşmasından başka ne özelliği var? Sahadaki diğer oyunculardan biraz daha hızlı koşuyor diye mi 9 milyon verdik? Atlet aramıyoruz biz futbolcu arıyoruz

Ben iyi kötü olmasini geçtim.. Hangi akla hizmet danimarkadan cikmamis 40 kilo adama 8-10 milyon para verdik ?
Ben bu adamın oyununu çok begensem bile sırf 40 kilo olmasından dolayı vazgecebilirdim transferinden..Geçen maç bu kadar gözüme batmamisti en son sahada böyle gorunen gustavo assuncaoyu hatırlıyorum o da 14 yaş gibiydi..
Bir de tıfıl bir takıma yapıyorsun bu transferi

İyi adam ama bir alıklık var üste renkdaş güzel bir tespit yapmış avarel gibi davranıyor, ama kötü oyuncu değil kesinlikle.

Şuan net tırsak hata yapmamaya çalışıyor, ilk maçıydı biraz zaman vermek lazım. Fizik konusunda diyecek bir laf yok, takımın onu cover etmesi lazım - böyle bir oyuncu tercih edilmiş Boey’den sonra.. Davinson’la beraber daha iyi oynar.

Kopenhag gibi takımdan oyuncu alıp tam tersi oyuna adapte edene kadar 6 ay falan geçer

Bu adam alınırken dedim kötü bi bek diye. Trde svensson kadar oynar işte fazlası yok

Geri
Üst Alt