# Elias Jelert

9 milyon para verip hala barışı oynatıyoruz .Yqzıklar olsun transfer yapana da ne yaptığını bilmeyenlere de

süper oynuyoruz ondan yeni transfer gelip süper düzenimizi taktiğimizi bozmasın!!!!

Az ekmek ye vitaminsiz herif

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ona diyeceğimizi dedik aga

Hocadan önce çingene yönetime sallarım ama

Doue'yi çingene pazarlığıyla alamadılar

€20m girdi dile kolay. Satsak maksimum €5m eder anca, maaşının bi kısmını da biz öderiz
Sahadaki rezilliğin ana sebebi okan şu an. Dursuna sıra gelmez

O kadar da kötü bir oyuncu değil. Köhn'e göre daha iyi bir bek olduğu kesin. Elbette 9m verdiğin topçudan daha fazlasını bekliyorsun ama buradaki suç oyuncuda değil yönetimde. Eğer bu para verilecekse kampa yetiştirilmesi gerekirdi.

9+2 yatırım yapıyorsun
Adam ceza sahasında önü bomboş kaleyi görüyor vurmuyor korkudan
E neden 11 m euro verildi ki buna o zaman :d

Ömrü hayatımda böyle rezillik görmedim oyundan çıkan oyuncunun sahaya girmesi cezası zaten sarı kart rezil bir hakem

Ali turap bundan iyi değilse çocuğuyum
Çocuk sivasta -10da gayet normal bi oyun oynadı forvette halilli maçta sözde taraftar internette ırzına geçtiler
Buna 11 veriliyor
Ayıp yaw. Okan cebinden ver adamsan

Gelmesen ŞL'de oynuyordun. Zaten takımın as 11 oyuncusuydun.

Taraftarın hayallerine yazık edildiği gibi,

Sana da yazık oldu.

Çoğunun aksine ben beğendim, son kararlarda saçmalıyor sadece ve korkarak oynuyor, zamanla aşscağını düşünüyorum.

Eleman kantinde tek başına tost yiyen gariban çocuk gibi takılıyor az alışmış olsa takımdakilerin alayından daha topçu. Ama işte morutan gibi bir yaradılışı var acayip cekinik bir tip

Geri
Üst Alt