# Elias Jelert

transfer yapmayı bilmiyor rezil herifler 30 milyon harcayıp aldığımız adamlara bak

kimler ne paralar kaldırıyor bu rezil transferlerden acaba?

Net yetersiz bi bek abi. Bizim ligte temaslı oyunu sevmeyen bek ne zaman başarılı olmuş

“Jılırt kını gıbı rıkıbı yıpışır, çılım yısı dınır bı dıhı rıkıbının kırşısını dıkılır”

Herkes ağızbirliğiyle aynı şeyi diyordu. Bok kene gibi bu adam, ben gelmeden önce diyordum 2 maçını izledim notunu verdim diye

Şu ana kadar tamamen izlediğim jelerti görüyorum. Sıradan bi bek kendisi. Hard sıçtığı zamanlar da gelecek, karşımıza eli yüzü düzgün bi rakip bunu osurta osurta sevecekler

Net yetersiz bi bek abi. Bizim ligte temaslı oyunu sevmeyen bek ne zaman başarılı olmuş

“Jılırt kını gıbı rıkıbı yıpışır, çılım yısı dınır bı dıhı rıkıbının kırşısını dıkılır”

Herkes ağızbirliğiyle aynı şeyi diyordu. Bok kene gibi bu adam, ben gelmeden önce diyordum 2 maçını izledim notunu verdim diye

Şu ana kadar tamamen izlediğim jelerti görüyorum. Sıradan bi bek kendisi. Hard sıçtığı zamanlar da gelecek, karşımıza eli yüzü düzgün bi rakip bunu osurta osurta sevecekler
Maestro alalım. şov yapar

Hoca Doue istedi Jelert aldılar. Destek vereceğiz ama Linnesten hallice duruyor.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yetersiz savunma yapmayı bilmiyor. Müdahelenin zamanlamaları kötü. İşin kötü yanı oyun kurmayı da bilmiyor. Aslında bu iki yönü de geliştirebilir ama ümidim yok

Malesef yine çöpe atılan tonla para.

Elestiriyorsunuzda adam sudan cikmis baliga dondu. Kopenhagta oturmus sistemde her oyuncu nerde duracagini biliyor makine gibi isleyen bi yerde o dislinin bi carkiydi bu adam. Ben bu kadar kotu oldugunu dusunmuyorum.

Her gelen oyuncunun kotu olma ihtimali olabilir mi. Oyun sistemine uygun oyuncular almiyoruz sonra 3 gunde bu adam cop cekiyoruz. Boey ilk geldigi zamanlarda fizigini hatirlayin bu kadar kotu olmasada gosterdigi gelisim muazzamdi. Hatta dubois o donem sakatlanmasa Boey yolcuydu taraftar giderse gitsin modundaydi.

Biraz zaman verelim isleyen carkta asker oyunculardan biri olacaktir ama kimse Boey gibi arkayi tek basina toparlamasinida beklemesin o tipte bi oyuncu degil. Boey gibi Torreira gibi adamlar 10 senede bir gelir

Elestiriyorsunuzda adam sudan cikmis baliga dondu. Kopenhagta oturmus sistemde her oyuncu nerde duracagini biliyor makine gibi isleyen bi yerde o dislinin bi carkiydi bu adam. Ben bu kadar kotu oldugunu dusunmuyorum.

Her gelen oyuncunun kotu olma ihtimali olabilir mi. Oyun sistemine uygun oyuncular almiyoruz sonra 3 gunde bu adam cop cekiyoruz. Boey ilk geldigi zamanlarda fizigini hatirlayin bu kadar kotu olmasada gosterdigi gelisim muazzamdi. Hatta dubois o donem sakatlanmasa Boey yolcuydu taraftar giderse gitsin modundaydi.

Biraz zaman verelim isleyen carkta asker oyunculardan biri olacaktir ama kimse Boey gibi arkayi tek basina toparlamasinida beklemesin o tipte bi oyuncu degil. Boey gibi Torreira gibi adamlar 10 senede bir gelir
Ben Kopenhag'ın ŞL'deki çoğu maçını 90 dakika izledim. Manu maçında hayran kalmıştım Jelert'e. Oradaki rolünü düşündüğümde bizde maksimum fayda için Inter tarzı oynamamız gerektiğini savunuyorum geldiğinden beri. Bu adam biraz savruk ama çok çevik ve ciddi bir dripling yeteneği var. İç koridorlarda hat kırıcı, pres kırıcı delici özellikleri var. Bunun için de hareket alanı sağlamanız gerekiyor. Bizim mevcut düzende bu iş zor. Dün bir kaç kere hücumda koridor koşusu yaptı Kerem dönüp bakmadı bile sonra topu kaybedip durdu. Alanını boşalttığıyla kaldı.

Daha önce de yazmıştım Kerem'in herhangi bir beki iyi gösterme şansı yok.

Oyuncuda da biraz telaş ve özgüvensizlik seziliyor. Çünkü oyun içinde 'öncelikle hata yapmamalıyım' stresiyle oynuyor şimdilik. Köhn de bu 'öncelikle hata yapmamalıyım' stresi yüzünden her geçen gün geriye gitti.

Okan’ın; Kopenhag’la maçımız olmasa adından haberi olmayacak adamı aldırması, kulübün ne kadar başıboş kaldığının, futbol aklının ve planın olmadığının en net göstergesi.

Biraz üzerine düşülür ileri koşuları görülüp pas atılırsa çok güzel noktaya gelir.9 milyon verdiğimiz 21 yaşında milli oyuncuyu çöp etmek tam bir saçmalık.Takımda kim süper ki bu gencecik çocuğa laf atılıyor.Kale dediğimiz toreira iyi olsa Cl deydik.Mertens mi iyi nelson mu Abdül mü Muslera mı .Bu çocuğa destek olmak lazım çöp! Bile olsa arkasında durmak lazım 9 milyonluk malımız sonuçta

keremin arkasında oynayan her topçu kötü görünür abicim

fb maçında sol bek oynasın. mou inş bunun karşısına hızlı fizikli bir adam koymaz. normalde sağ önde tadic oynuyor.

ama sağ bek oynarsa, karşısında maximin oynayacak. maximin'in yılda gol attığı 2-3 maç oluyor ya hah işte onlardan biri olur kesin. :d

Günümüz futbolunun en önemli olayı fizik kalitenin iyi olması. Şu fizikteki çocuğa şu yatırımı Barcelona, Real Madrid falan yapsa anlarım, zira burada mutlaka fizik kaliteleri ve oyun mentaliteleri gelişiyor ama bizde 40 yılda bir bunu başarabilen bir Barış Alper bir de Boey var herhalde ki, onlar da kendi bireysel çalışmalarıyla bunu yaptılar, kulübün herhangi bir katkısı yok. Şimdi biz bu arkadaşın fiziğini mi yoksa oyun kalitesini mi geliştireceğiz, veya Real veya Barca gibi uzun vadede beklentisiz devam edebilecek miyiz? 2.seçeneğin mümkünatı yok zira biz öyle bir lükse sahip değiliz. 1.seçenek için de yatıp kalkıp çocuğun kendisine özel hoca tutup gelişmesini beklememiz lazım, onu da yapsa dahi en az 1 seneyi feda etmemiz lazım. Neresinden tutsan elinde kalıyor, tarihin en anlamsız, izahı olmayan transfer dönemini yaşadık resmen.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tek bahanesi fiziksel olarak %100 olmaması. 15 gün sonra da böyle uyuşuk geri dönerse o zaman hoşgeldin latovlevici bebek diyebiliriz

Bizim milletin okumuş kesiminin ciddi bir kısmında Nordiclere saplatma fantezisi var

Yok kuzeyli olsun da çamurdan olsun bilmem ne. De gedin la. Almayın kardeşim şu takıma kuzeyli falan. Kariyer sonundaki kaliteli kuzeyli alın alacaksanız Elmander tarzı. Genç kuzeyli almayın

Çözüm belli

Dayayacağız büyüme hormonunu. Kökleyeceğiz dopingi. Bir sene ceza alacak ama o süreçte hayvan gibi kas yapacak Goretzka'nın pandemi dönemi programı gibi bir şeyle. Bir de sürekli maç videosu izleteceğiz buna, Kuzeyli olduğu için eğitimlidir birkaç şey kapar analiz videolarından

Tekniği çöp de olsa enerjisinin yanına vasat üstü atletizm ve oyun zekası koyarsak iş yapar. Bir sene Kaan'la da idare ederiz. Metehan Ali Turap falan da var aratmazlar şu anki halini

Geri
Üst Alt