- 18 Temmuz 2009
- 81.992
- 239.496
- 5.263
Reis bile beğenmemiş
Nadir bir doğa olayıdır bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maestro alalım. şov yaparNet yetersiz bi bek abi. Bizim ligte temaslı oyunu sevmeyen bek ne zaman başarılı olmuş
“Jılırt kını gıbı rıkıbı yıpışır, çılım yısı dınır bı dıhı rıkıbının kırşısını dıkılır”
Herkes ağızbirliğiyle aynı şeyi diyordu. Bok kene gibi bu adam, ben gelmeden önce diyordum 2 maçını izledim notunu verdim diye
Şu ana kadar tamamen izlediğim jelerti görüyorum. Sıradan bi bek kendisi. Hard sıçtığı zamanlar da gelecek, karşımıza eli yüzü düzgün bi rakip bunu osurta osurta sevecekler
Ben Kopenhag'ın ŞL'deki çoğu maçını 90 dakika izledim. Manu maçında hayran kalmıştım Jelert'e. Oradaki rolünü düşündüğümde bizde maksimum fayda için Inter tarzı oynamamız gerektiğini savunuyorum geldiğinden beri. Bu adam biraz savruk ama çok çevik ve ciddi bir dripling yeteneği var. İç koridorlarda hat kırıcı, pres kırıcı delici özellikleri var. Bunun için de hareket alanı sağlamanız gerekiyor. Bizim mevcut düzende bu iş zor. Dün bir kaç kere hücumda koridor koşusu yaptı Kerem dönüp bakmadı bile sonra topu kaybedip durdu. Alanını boşalttığıyla kaldı.Elestiriyorsunuzda adam sudan cikmis baliga dondu. Kopenhagta oturmus sistemde her oyuncu nerde duracagini biliyor makine gibi isleyen bi yerde o dislinin bi carkiydi bu adam. Ben bu kadar kotu oldugunu dusunmuyorum.
Her gelen oyuncunun kotu olma ihtimali olabilir mi. Oyun sistemine uygun oyuncular almiyoruz sonra 3 gunde bu adam cop cekiyoruz. Boey ilk geldigi zamanlarda fizigini hatirlayin bu kadar kotu olmasada gosterdigi gelisim muazzamdi. Hatta dubois o donem sakatlanmasa Boey yolcuydu taraftar giderse gitsin modundaydi.
Biraz zaman verelim isleyen carkta asker oyunculardan biri olacaktir ama kimse Boey gibi arkayi tek basina toparlamasinida beklemesin o tipte bi oyuncu degil. Boey gibi Torreira gibi adamlar 10 senede bir gelir