Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.802
- 19.406
- 2.193
Üçlüye geçilmesi Jelert için de avantaj olabilir. Her iki kenarda da kullanabiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu çocuk herkesi utandıracak bence
Sevgili PEnis, cok erken konusma, sonra ne olacagi belli olmaz. Belki dedigin gibi olur. Zaman vermek lazim. Su anda cok cekingen oynuyor cunku taraftarin hata yapan futbolculari carmiha gerdigini gordu. Eger rahatlarsa daha iyi oynayacaktir ve potansiyelini gosterme olanagi yakalayacaktir.Net yetersiz bi bek abi. Bizim ligte temaslı oyunu sevmeyen bek ne zaman başarılı olmuş
“Jılırt kını gıbı rıkıbı yıpışır, çılım yısı dınır bı dıhı rıkıbının kırşısını dıkılır”
Herkes ağızbirliğiyle aynı şeyi diyordu. Bok kene gibi bu adam, ben gelmeden önce diyordum 2 maçını izledim notunu verdim diye
Şu ana kadar tamamen izlediğim jelerti görüyorum. Sıradan bi bek kendisi. Hard sıçtığı zamanlar da gelecek, karşımıza eli yüzü düzgün bi rakip bunu osurta osurta sevecekler
En skandal ilk 3 transferfen biridir tarihimizin.hala boey ile kıyaslanıyor. delireceğim.
yahu boey 1 m euro'ya geldi 1.
tutmasa ne olurdu?
tuttu da piyango vurduk.
9+2'ye alınan adam piyango o-la-maz. direkt katkı verecek. mecbur.
sen liginde şampiyon olunca max 3-4 m euro kazanıyorsun. sağ bekine 11 m euro verdin.
jelert şu an o maliyetine rağmen kaan ayhan'ın gerisinde sağ bekte. kim banko yazabiliyor? hadi kköy'de jelert ile çıkalım, bakın ne oluyor.
ali yavuz kol adamın içinden geçti yaw. bunun ne sistemle ne dizilişle alakası var. ads maçında awb olsaydı ali yavuz kol o başarıyı gerçekleştirebilecek miydi? aynı sistem, aynı diziliş.
bu arada lafım oyuncuya değil. onu bu şartlara alan yöneticilere.
haa sağ beke awb alırsın, ardına jelert'i 2-3 m euro'ya alırsın, yatırım olarak, ok.
yahu adamın bonservisine 11 m euro verdik 11. 120 yıllık gs tarihinin en pahalı 5 oyuncusundan biri bu adam.
yarın öbür gün oyuncu olumlu anlamda patlar sonra alıntı yapmayın. konumuz bu değil. kendisi an itibariyle skandal bir transferdir. transferindeki para akışı, öncesi ve sonrası araştırılmalıdır.
Özgüven her şeydir. Şu an bu oyuncuyu izlemiyoruz. 1 tane delici dripling görmedik hala. Çekingen bir çocuk gibi geziyor şimdilik.
Danimarkalı tarık çamdallığa devam etmesi durumunda transferinde payı olan herkes ihraç edilmeli.