# Elias Jelert

Üçlüye geçilmesi Jelert için de avantaj olabilir. Her iki kenarda da kullanabiliriz

Üçlüde de bi yol olmaz ki. Barış'ı mecbur oraya atarız. Gerçi Barış'ı ileri atmak istediğimizde olabilir

bu transferlerin ardından kendisini eve kapanmış halde bulabiliriz

Ali turap bülbül bundan çok daha iyi.
İroni yada abartma yapmıyorum gerçek bu.
Hızlı olması dışında hiçbir artısı yok.
Top sürmesi tekniği hücum kısmı da vasat hani zayıf fiziğiyle defans defolarını normal saysak.
Bu adama hangi akılla 10 milyon euro üstü para ödendi geldiğinden beri düşünüyorum.
Tarihimizin fiyat kalite olarak en kötü 3 transferinden biri olacak malesef.

boeyin ilk sezonunu hatırlamak lazım oda çok eleştirildi. Genç oyuncuya zaman vereceksin. Tek kusuru bonservisi biraz fazla oldu. Birde bay buruk boey dışında hiç bir bekinden verim alamadı boeyden insan üstü güçle oynuyordu okanball dan bağlantısız.

Biraz sabır göstermek lazım. Bi sonraki sezon faydasını görmeye başlarız bence.

Net yetersiz bi bek abi. Bizim ligte temaslı oyunu sevmeyen bek ne zaman başarılı olmuş

“Jılırt kını gıbı rıkıbı yıpışır, çılım yısı dınır bı dıhı rıkıbının kırşısını dıkılır”

Herkes ağızbirliğiyle aynı şeyi diyordu. Bok kene gibi bu adam, ben gelmeden önce diyordum 2 maçını izledim notunu verdim diye

Şu ana kadar tamamen izlediğim jelerti görüyorum. Sıradan bi bek kendisi. Hard sıçtığı zamanlar da gelecek, karşımıza eli yüzü düzgün bi rakip bunu osurta osurta sevecekler
Sevgili PEnis, cok erken konusma, sonra ne olacagi belli olmaz. Belki dedigin gibi olur. Zaman vermek lazim. Su anda cok cekingen oynuyor cunku taraftarin hata yapan futbolculari carmiha gerdigini gordu. Eger rahatlarsa daha iyi oynayacaktir ve potansiyelini gosterme olanagi yakalayacaktir.

Iste taraftar bu forumdaki bazi insanlar gibi sabirsiz davranip carmiha gerdigi icin, cocuk su anda bayagi cekingen oynuyor. Ozguveni arttiginda takima faydasini da gorme ihtimalimiz artacak. Daha 1-2 mactan hemen cop ilan edilmesi yeni nesil taraftar belirtisi.

Jelertcigim, umarim ozguvenini toparlarsin ve potansiyelini gosterirsin.

hala boey ile kıyaslanıyor. delireceğim.

yahu boey 1 m euro'ya geldi 1.

tutmasa ne olurdu?

tuttu da piyango vurduk.

9+2'ye alınan adam piyango o-la-maz. direkt katkı verecek. mecbur.

sen liginde şampiyon olunca max 3-4 m euro kazanıyorsun. sağ bekine 11 m euro verdin.

jelert şu an o maliyetine rağmen kaan ayhan'ın gerisinde sağ bekte. kim banko yazabiliyor? hadi kköy'de jelert ile çıkalım, bakın ne oluyor.

ali yavuz kol adamın içinden geçti yaw. bunun ne sistemle ne dizilişle alakası var. ads maçında awb olsaydı ali yavuz kol o başarıyı gerçekleştirebilecek miydi? aynı sistem, aynı diziliş.

bu arada lafım oyuncuya değil. onu bu şartlara alan yöneticilere.

haa sağ beke awb alırsın, ardına jelert'i 2-3 m euro'ya alırsın, yatırım olarak, ok.

yahu adamın bonservisine 11 m euro verdik 11. 120 yıllık gs tarihinin en pahalı 5 oyuncusundan biri bu adam.

yarın öbür gün oyuncu olumlu anlamda patlar sonra alıntı yapmayın. konumuz bu değil. kendisi an itibariyle skandal bir transferdir. transferindeki para akışı, öncesi ve sonrası araştırılmalıdır.

Son düzenleme:
hala boey ile kıyaslanıyor. delireceğim.

yahu boey 1 m euro'ya geldi 1.

tutmasa ne olurdu?

tuttu da piyango vurduk.

9+2'ye alınan adam piyango o-la-maz. direkt katkı verecek. mecbur.

sen liginde şampiyon olunca max 3-4 m euro kazanıyorsun. sağ bekine 11 m euro verdin.

jelert şu an o maliyetine rağmen kaan ayhan'ın gerisinde sağ bekte. kim banko yazabiliyor? hadi kköy'de jelert ile çıkalım, bakın ne oluyor.

ali yavuz kol adamın içinden geçti yaw. bunun ne sistemle ne dizilişle alakası var. ads maçında awb olsaydı ali yavuz kol o başarıyı gerçekleştirebilecek miydi? aynı sistem, aynı diziliş.

bu arada lafım oyuncuya değil. onu bu şartlara alan yöneticilere.

haa sağ beke awb alırsın, ardına jelert'i 2-3 m euro'ya alırsın, yatırım olarak, ok.

yahu adamın bonservisine 11 m euro verdik 11. 120 yıllık gs tarihinin en pahalı 5 oyuncusundan biri bu adam.

yarın öbür gün oyuncu olumlu anlamda patlar sonra alıntı yapmayın. konumuz bu değil. kendisi an itibariyle skandal bir transferdir. transferindeki para akışı, öncesi ve sonrası araştırılmalıdır.
En skandal ilk 3 transferfen biridir tarihimizin.
Hani diagneye verilen 14 milyon euro da çoktur ama adam gol kralıydı vs düz de olsa bir mantığı vardı.
Sağ bek kıtlığı varcasına son derece vasat bir herife verilen paralar normal karşılanamaz.
Özgüven demiş bir arkadaş haklı.şu an ürkek bir ceylan gibi sahada bunu atlatırsa mutlaka takıma katkı verecek ancak tavanı yetenekleri belli bir adam topçu.çok iyi oynasa dahi verdiğimiz 11 milyona ancak satabileceğimiz reel yetenek değeri 1 milyon euro ancak olan büyük bir tezat ve dolandırıcılık meyvesidir jelert.

Özgüven her şeydir. Şu an bu oyuncuyu izlemiyoruz. 1 tane delici dripling görmedik hala. Çekingen bir çocuk gibi geziyor şimdilik.

Kopenhag’da öyle bir pozisyonda risk alıp topu kaptırsan birşey olmaz, bizde direkt karşı karşıya 2-3 maçtan bu işlere girmesini bekleyemeyiz. Ayrıca Jelert kamp da geçirmemiş. Oynar yani kötü oyuncu değil, City’e karşı izledik, artıları eksileri belli.

Geri
Üst Alt