# Elias Jelert

Altyapi cocuklarin fiziğine sövüyoruz da bu çocuk 20 kilo fln

Doğru düzgün izleyemedik dünkü maç çok eforlu oldu sonradan girip iyi görüntü vermesi tatmin etmiyor beni herkesin nefesi kesilmişti zaten.

Tırsıp barışa geri bıraktığı topda töbe bismillah çektim
Girsene içeri ,zaten 5 dk olmamış oyuna gireli

O pozisyonda toptan hızlı gitmeye çalıştı sonra topu barışa atti zaten

Ben bu bebeden umutluyum. Az daha kıçı başı toparlarsak bu da kondiyonunu düzeltirse iyi olacak.

Fiziki dezavantajı yüzünden ön yargıya uğrayabilir, Icardi'yle mangal partileri yapsa iyi olur. Sadece mangal ama diğerlerine gitmesin, pamuk gibi oğlan harcarlar alimallah.

İyi bir takımda üçlü orta sahada sağ içte çok iyi oynayabilir.Top taşıma özelliği adam kovalama falan hiç fena değil ayrıca çevre kontrolünü de beğendim.

Ver bunu bodoya moldeye veya iyi bir alman takımına sene sonu 25 milyona okutur bir yerlere

Olmayacak adam sahada kendini belli eder mesela köhn gibi. jelert'in ise iki sorunu var ama aşılmayacak şeyler değil. birincisi kas kütlesi ikincisi özgüven. Umarım doğru şekilde yönlendirilir ve hiç edilmez oyuncu.

Haydi bakalım sıra sende Jelert, Kaan 'ın çok peş peşe maçlara çıkabilecek hali yok gibi arada sırada dinlendirmek lazım. En azından Kasımpaşa 'ya karşı filan da oyna o kadar Kopenhag geçmişin var

ali turap bülbül muamelesi çektiğimiz sürece kendini bulması zor.

Ben çok beğendim. Zamanla alacak formayı.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20 yaşında Norveçli bir çocuk bambaşka bir ülkeye ve kültüre geliyor, 3-5 bin taraftara oynarken bir anda 55 bin kişilik arena'da sürekli homurdanan bir taraftarın önüne atılıyor ve hemen başarı bekleniyor.
Biraz sabredin yakında o da Sara ve Jacobs gibi kendini gösterecek o zaman hepinizin tarihin en kötü transfer dönemi dediğiniz dönem belkide tarihin en iyi transfer dönemi olacak Osimenle birlikte

Bu takıma devre arasına kadar Jelert 'i bir şekilde eklemek lazım. Mesela Kaan çok sevdiğim bir oyuncu ama 3 günde bir 90 dakika oynayacak hali yok. Jelert 'e o kadar para ödedik bir zahmet çıksın Kasımpaşa maçını da oynasın

Jelert 'i kazanıp bir de devre arasında Ziyech 'i gönderip Yunus ile birlikte sol kenarda oynayabilecek yine aynı tempoyu oynayabilecek bir oyuncu eklersek çok işimize yarar. Dakika 60 gibi takım tempo olarak düşüyor o dakikalarda Jelert 'i filan oyuna atıp takımı tazeleyebiliriz

bek dediğin boey gibi jakobs gibi hayvanat olacak, mariano angelino köhn tipi bekleri hiç sevmiyorum bu arkadaşta özverili felan ama 50 kilo topçu olmaz işi zor

20 yaşında Norveçli bir çocuk bambaşka bir ülkeye ve kültüre geliyor, 3-5 bin taraftara oynarken bir anda 55 bin kişilik arena'da sürekli homurdanan bir taraftarın önüne atılıyor ve hemen başarı bekleniyor.
Biraz sabredin yakında o da Sara ve Jacobs gibi kendini gösterecek o zaman hepinizin tarihin en kötü transfer dönemi dediğiniz dönem belkide tarihin en iyi transfer dönemi olacak Osimenle birlikte
Danimarkali hocam.

Geri
Üst Alt