# Elias Jelert

Tamam Kaan 'ın rolünü üstlenecek oyuncu Jelert değil ama şu oynamaya çalıştığımız tempo ve mücadele oyununa belki de takımda en alışkın olabilir. Kopenhag gibi geçen sene şampiyonlar liginde 125 km-130 km koşan bir takımın parçasıydı bu adam. Kalitesine oyun becerisine bişey diyemem daha o kadar istikrarlı bir görüntü vermedi ama temposuyla mücadelesiyle bu takıma katacağı şeyler var Jelert 'in

Jelert artık sen de bir zahmet bu takımın bir parçası ol

Jelert'i en verimli oynatacak oyuncu Ziyech.

gs petrol ofisi berna ile ciddi rekabete girebilir :ka:

İlk maçında öyle bindirmeler yaptı ki biz ne almışız dedim cidden hızına yetişmek çok zordu.

Sonraki maçlarda yaptığı hatalar ve akabinde özgüven kaybı ile işler zorlaştı.

İyi topçu ama pas konusunda ve son karar konusunda zayıf. Bizde oynaması için tempo, bindirme, hızlanma, arkaya koşu gibi fiziksel aktivitelerinin üst seviyede tutması gerekiyor. Eğer bunlar da olmassa geriye birşey kalmıyor.

Özgüven kaybıyla beraber bu özelliklerini de kullanmaya çekiniyor. Umarım çabucak kendine gelir. Yoksa seneye yada devre arasında kiralanması çok olası.

1727542892624.webp

Niye gomuyorsunuz be, fena degil bugun. 21 yasinda adama da sabredilir. Benim de umudum yokta, bi ihtimal iste 😁

Tek bir işi bile ortalama üstü yapamıyor danimarkalı linnes almışız harbiden ki f/p olarak ondan çok daha kötü bir transfer bu herif

Bunun babası dolar milyarderi ve galatasarayın yüklü hissesini alip ustune birde sponsor olup oğlunu buraya transfer etmeye zorlamış.

Dursun baskanda maalesef bu herifi oynatmak zorundasin okan hoca demis.

Suan 11de olup 10 kişi oynamamıza neden olması da bu yüzdenmiş.

Geri
Üst Alt