# Elias Jelert

Ocak ayında 250 bin Euro'ya orta avrupa'ya kiralık gönderilir.

Anlattık ama dinletemedik

Zararın neresinden dönsen kardır

Devre arasına kadar ZTK maçlarında ve farkı 4 yaptığımız maçların son 10 dakikasında oynayabilir

Devre arası şut. Aldıranlar şimdiden şut

11 milyon avroyu, brüt 8m maaşı geçtim

şu 2 puanın ederi belki de 40m avro

İskandinav yarımadasından çamur olsa alınır derdim hep ama, bu kadarına cidden pes.

Tete'nin Brezilyalı olduğuna inanmıyordum, bunun da kuzeyli olduğuna dair şüphelerim var.

Üçe beşe bakmadan satmak gerek. Zarar etmeye ettik ama, bari zararı minimize edelim. 2-3 milyon Euro veren biri bulunursa satılmalı.

Ali turap bülbül ümraniyede bu tip bizde. Fıkranın sonu
Evlatlarımızı hor görüp kuzeyli fanboyluğu yapanları camiadan aforoz etmeliyiz ağabey

Bunlar çok konuşuyor kafa ütülüyor. Cimbom kuzeyli alacaksa PL'de kendini kanıtlamış olan birini almalıdır kuzeyden kuzeyli alınmaz

Biz şimdi neredeyse Kerem Aktürkoğlu parasına Jelert mi çektik ciddi ciddi?

Vay anasını be.... Her yıl çift haneli gol ve asist rakamlarına ulaşan, an itibarıyla Benfica'da ortalığı toz duman eden Kerem'i yolla, neredeyse Kerem'i sattığın bonservise bu çocuğu getir. Tiramsfer şov.

Herif her ikili mücadelede yeri öpüp duruyor! Şunun oynadığı topu ali turap'da oynardı. Komisyoncu kel son vurgununu yapıp istifa edip gitti.

Okan Korktuk adlı hocanın, 16. yetersiz beki. Ve sadece 9 milyon yurocukkk.

Adama gidip gidip sistemine uygun olmayan bekler alıyorsunuz, sonra neler deniyor. Y a z ı k .

Herkes çorbaballl'a uygun olmaz.

Dün ilk defa uzun soluklu izleme fırsatı bulduk.Maç boyu en çok hayıflandığım husus; bu çocuk nerede duracağını ve adam akıllı ne yapacağını bilmiyor.Kesin kanaat getirdim.Bundan sonrası umarım bizi yanıltır ve özür dileriz ama gerçekten bilmiyor.Çok merak ediyorum Ali Turap'ı gönderip bu çocuğu getirmek nasıl bir akıl tutulması.Zamanla bu eksikliği düzelir mi onuda bilemiyorum.HAyır 1 milyon bonservis ödemiş olsak bir şekilde sübvanse edebilirdik ama bonservisemi bakalım çocuğamı bakalım bilemedim.

Dün maç skorunun bu çocukla gram ilgisi yok.

Ama boş yere çok fazla övdüğünüz futbolcular batırınca tabii hırsı bi yerden çıkartmak zorundasınız

Adres belli

Çok zayıf güçlenmesi gerekiyor ama hadi güçlendi diyelim tekniğini ne yapacağız

Dün maç skorunun bu çocukla gram ilgisi yok.

Ama boş yere çok fazla övdüğünüz futbolcular batırınca tabii hırsı bi yerden çıkartmak zorundasınız

Adres belli
Onla ne alaka yaw

Bu cocugun bok gibi oynadigi ve yaninda yavru kedi yuruse dengesinin bozulup yere dustugu gercegi degismiyor

Geri
Üst Alt