# Elias Jelert

Kopenhag'da nasıldı bu adam özellikle ikili mücadelesini izleyen var mı? Böyle her omuz omuza mücadelede yerden ayakları kesilerek uçmuyordur herhalde? Uçuyorsa düzelme ihtimali yok, şu kadar maça çıkmış City karşısında oynamış falan boş yorum. Ama yok şu fiziksel eksiğine rağmen yine bir nebze ayakta kalabiliyorsa gelecek olabilir.

antepli ev arkadaşım, memleketten getirdiği fıstıkları sadece jelertli galatasaray maçlarında zuladan çıkarmazdı.

işte jelert öyle bir topçuydu.

Sut 0
Kilit pas 0
Hava topu 0
Dripling 0
Top kapma 0
Pas kesme 0
Uzun pas 0
Orta 0
İkili mücadele 2/8

Şaka değil, maç istatistikleri buymuş elemanın!..Şu kadar UCL maçı oynamış filan diye mazur görmeye çalışmak anlamsız kalıyor artık; herhangi bir oyuncu için böyle bir 90 dk istatistiği gördüğümü hatırlamıyorum.

Önceden sıklıkla üçlüde kanat bek oynamışlığına binaen o pozisyonda iş yapma ihtimaline tutunmak istiyordum ama buna dair de zerre ışık verebilmiş değil maalesef. Takımın net eksik tek bölgesi sağbek olduğuna göre, ara transferde bir şekilde yenisine bakmak mecburiyeti hasıl olmuş durumdadır, şimdiden arayışlara başlanılmalı.

1727612977352.webp

clde jelert çetin rakiplerin oyuncularını kitledi dionuz da bu ihtiyar oynamış çoğunlukla
bizi mi yionuz ?
hem bu jelert bizim maçta oyundan atılmıştı. yanlış herifi aldık sanırım. bu ankersonu alsak beleşe daha iyidi

Ya bir de sezon içinde biz bu Jelert'e mecburuz doğruya doğru, Kaan 3 günde bir 90 dakika sahada kalacak durumda değil maalesef ki daha Kaan 'da tam çözemediğim ameliyat olacak, turnuvadan sonrasında kaldı derken maç içinde zorladıkça sık sık sakatlık yaşadığı süreci var

Tam ne oldu o bilmiyorum ama belli ki Kaan çok zorlamaya dayanamıyor gibi. Şu anda takımda herhangi bir oyuncunun Kaan 'ın rolünü üstlenebileceğini zannetmiyorum zaten. Kaan hem Guardiola'nın gösterdiği sahte bek rolünü oynayarak orta sahada Torreira 'nın yanına geliyor hem üçlü stoper gibi sağ tarafında izliyoruz hem de hücum tarafında oyun aklı sayesinde işimize yarıyor

Kaan çok net bir sağ bek performansı göstermiyor olsa da saha içinde çok farklı rolleri bir arada oynayabiliyor ama Jelert 'i artık Kaan 'ın zorlandığı durumlarda oyuna atabiliyor olmamız lazım

Ekli dosyayı görüntüle 264358

clde jelert çetin rakiplerin oyuncularını kitledi dionuz da bu ihtiyar oynamış çoğunlukla
bizi mi yionuz ?
hem bu jelert bizim maçta oyundan atılmıştı. yanlış herifi aldık sanırım. bu ankersonu alsak beleşe daha iyidi
Allah rızası için bir oyuncuyu gömmek için ezbere yorum yapmayın

1.webp

Geçen sene şampiyonlar liginde 70 dakikanın altında sahada kaldığı, yedek beklediği filan 1 tane bile maç olmadı. Üstlüne üstlük 45 resmi maçta forma giydi 3500 dakikadan fazla sahada kaldı

2.webp

Ucuza gelse neyse de 9 milyon yaw.
Millet Asignon için defansı yok diye ağlıyordu. Hiç olmazsa hücumcu görürdük

Allah rızası için bir oyuncuyu gömmek için ezbere yorum yapmayın

Ekli dosyayı görüntüle 264359

Geçen sene şampiyonlar liginde 70 dakikanın altında sahada kaldığı, yedek beklediği filan 1 tane bile maç olmadı. Üstlüne üstlük 45 resmi maçta forma giydi 3500 dakikadan fazla sahada kaldı

Ekli dosyayı görüntüle 264360

ne diosun olm ne ezberi ben de fotograf attım, sağ bek olarak aldık clde diğer herif daha fazla oynamış. senin attığın fotografta daha fazla sol bekte oynamış jelert. nesi ezber acaba aynı siteden aldığımız verilerin?

ne diosun olm ne ezberi ben de fotograf attım, sağ bek olarak aldık clde diğer herif daha fazla oynamış. senin attığın fotografta daha fazla sol bekte oynamış jelert. nesi ezber acaba aynı siteden aldığımız verilerin?
"clde jelert çetin rakiplerin oyuncularını kitledi dionuz da bu ihtiyar oynamış çoğunlukla
bizi mi yionuz ?
hem bu jelert bizim maçta oyundan atılmıştı. yanlış herifi aldık sanırım. bu ankersonu alsak beleşe daha iyidi"

Şimdi bu senin yazdığından sağ/sol bek oynamasını mı anlamalıyım, yoksa Jelert 'in değil de çoğunlukla Ankersen'in oynadığını Jelert yerine bunu tercih edecektik demek istediğini mi?

"clde jelert çetin rakiplerin oyuncularını kitledi dionuz da bu ihtiyar oynamış çoğunlukla
bizi mi yionuz ?
hem bu jelert bizim maçta oyundan atılmıştı. yanlış herifi aldık sanırım. bu ankersonu alsak beleşe daha iyidi"

Şimdi bu senin yazdığından sağ/sol bek oynamasını mı anlamalıyım, yoksa Jelert 'in değil de çoğunlukla Ankersen'in oynadığını Jelert yerine bunu tercih edecektik demek istediğini mi?

attığım fotografta mevki vurgusu olmasından ve bu oyuncuyu hangi pozisyon için transfer ettiğimizi de düşünerek, clde sağ bek mevkisinde 8 maçın 5inde oynayan 90 doğumlu ve kopenhagın sene sonunda serbest bıraktığı oyuncuyu da baz alarak jelertin cldeki başarılarının abartılmış ve yanlış anlatılmış olmasından söz ettiğim sonucunu çıkarabilirdin direkt ezber konuşma demek yerine. jelertin sağ bekte 3 maçı var, birinde bize karşı atılmıştı. diğer ikisinde iyi oynamış olabilir ama copenhag için o mevkide vazgeçilmez değilmiş demek ki. yoksa sola daha tecrübeli olan oyuncuyu koyarlardı.

Ali turap oynasa bundan ne kadar kötü oynayabilrdi? 9+2m u adama verenler/verdirenler kulüpten derhal kovulmalı..

attığım fotografta mevki vurgusu olmasından ve bu oyuncuyu hangi pozisyon için transfer ettiğimizi de düşünerek, clde sağ bek mevkisinde 8 maçın 5inde oynayan 90 doğumlu ve kopenhagın sene sonunda serbest bıraktığı oyuncuyu da baz alarak jelertin cldeki başarılarının abartılmış ve yanlış anlatılmış olmasından söz ettiğim sonucunu çıkarabilirdin direkt ezber konuşma demek yerine. jelertin sağ bekte 3 maçı var, birinde bize karşı atılmıştı. diğer ikisinde iyi oynamış olabilir ama copenhag için o mevkide vazgeçilmez değilmiş demek ki. yoksa sola daha tecrübeli olan oyuncuyu koyarlardı.
Bilmiyorum renktaşım senin yazdığından ben bunu anlamadım. Neyse sözü uzatmayayım iyi günler (y)

Ali Turapinda tempo ve defansta sıkıntısı vardı ama en azından orta filan keserdi ayağı iyiydi. Videolardaki jelertten eser yok malesef bir süre daha beklenir ama muhtemelen ilk transfer sağbek olur.

Elias Jelert konusunda şuan bende çok ikna değilim ama bu çocuğu birde Sanchez'in sağ stoper, Barış'ın sağ ön oynadığı takımda görmek lazım. O zamanda olmazsa eyvallah.
20240929_165754.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan burukun oynattığı futboldan alakasız transferlerine şaşırmaktan sıkıldım artık. Angelino köhn jelert. Bu adamlar senin fizikselliğe,tempoya dayalı oyununa uygun mu okan

Elias Jelert konusunda şuan bende çok ikna değilim ama bu çocuğu birde Sanchez'in sağ stoper, Barış'ın sağ ön oynadığı takımda görmek lazım. O zamanda olmazsa eyvallah.Ekli dosyayı görüntüle 264382

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sana katılıyorum kesinlikle görmeliyiz ancak ve ancak çocuk denize düşmüş balık misali ne yapacağından bir habersiz o kadar sakil duruyordu ki.Sanirsin U15 ten ilk defa A takima çıkıyor gibi Çok şaşırtıcıydı.Nihayetinde essek yüküyle para verildi kendisine.

Geri
Üst Alt