# Elias Jelert

Bizim bu bahsi geçen bölge nasıl olsa deneme yanılma tahtası.Neden Metehan'ı denemiyoruz.Birde tutarsa???
Ben Jelertten daha iyi olabileceğini düşünüyorum.Ki oynamışlığı var.

Allah'tan maaşı uçuk kaçık değil çok. Yari yarıya ücretle elden çabuk çıkarılabilir. Bir de yalandan 4-5m satin alma opsiyonu çaksan zararin neresinden dönersen kâr

Devre arasinda Jacobs tarzi atletik bir adam almak lazim. Bu Jelert olmayacak gibi maalesef.

Ve her kim Jelert'i 11 milyon gibi bir ucuk rakama aldirdiysa hesabini vermeli.

2 sezondur cl’de : doku, sane, coman, adeyemi, boey, rashford gibi adamlarla göğüs göğüse çarpıp ayakta kalan futbolcu buraya geldikten sonra neden bu halde

Sorulması gereken soru bu

O zaman ben de şöyle bir soru sorayim.. Jakobs Sara ve son maçına 4 ay önce çıkan Osimhen bizde taş gibi oynuyor da bu vitaminsiz niye oynayamiyor

2.5 yildir defansif orta saha almayi becerememis ve israrla istemeyen Okan hocanin Jelert'i oynatmasini beklemek abesle istigal. Ortada bir sistem yok. 4-4-2 yada 4-2-3-1 gorunumlu asimetric 3-5-2 oynuyo takim. Yunus sol ic gibi, Jakobs sol kanat bek ve Kaan 3lu defansin sag stoperi gibi oynuyo. Geriden oyun kurma gorevi Kaan, Davinson ve Apo veriliyo. Boyle asimetric oynamak yerine ayni oyuncularla adam gibi 3-5-2 yayilirsak sahaya kimse Jelert niye oynamiyo diyemez. Keza 3lu savunmanin hicbir duzeninde oynama ihtimali yok. Ama BAY'in yoruldugu maclarda Jakobs gibi gidip gelebilir arkasinda Kaan(Metehan)-Davinson-Apo olursa. Adami transfer edildigi sagbekte 5 mac oynatmadan cope attik. Solbek, sol acik gibi sacma sapan mevkilerde gezip duruyo. Bu tarz bi sacmaligi zamaninda Fatih hoca'da Eboue'ye yapmisti. Sabri'yi oynatacam diye Eboue'yi sol acik oynatiyodu. 7-8 mac boyle gitti. Bakti kovulacak sikecileri ezdigimiz maca nihayet sagbeke koymustu.

Özgüven sıkıntısı da var. İlk maçlarda şut atabilecek pozisyonda pas veriyordu önü açık olmasına rağmen. Kasımpaşa maçında son dakikalarda orta yapabilecek pozisyonda topu daha kötü bölgede olan Mertens’e attı ve onun ortası berbattı.

O zaman ben de şöyle bir soru sorayim.. Jakobs Sara ve son maçına 4 ay önce çıkan Osimhen bizde taş gibi oynuyor da bu vitaminsiz niye oynayamiyor
Ben sorunun tamamıyla özgüven olduğunu düşünüyorum hocam. Adam tamamıyla takım içi hiyerarşisi içinde kalmış gibi.

Oynadığından beri dikkatimi çekiyor kendi götürse daha iyi olacak pozisyonlarda hep barış, icardi, mertens gibi ağır başlara dönmeye çalışıyor. Yukarıda bir renktaşta bu duruma dikkat çekmiş.

Ekli dosyayı görüntüle 264358

clde jelert çetin rakiplerin oyuncularını kitledi dionuz da bu ihtiyar oynamış çoğunlukla
bizi mi yionuz ?
hem bu jelert bizim maçta oyundan atılmıştı. yanlış herifi aldık sanırım. bu ankersonu alsak beleşe daha iyidi
Dedektif Hayri baba

10 milyon avro gömdük. 10 Tl'lik katkı almadık daha.

bunu bir de başka branşta mı denesek? her halde alan bir şey görmüştür bunda sporcu falan olarak..

Gunumuz modern futbolda fizik ve atletizim bu kadar onemliyken, bu oyuncu nasil transfer edilir anlamak guc.

Judocu tipi var, GS Judo şubesine alalım arkadaşı.

Çocuğun suratına baktıkça üzülüyorum. ciddi haksızlığa uğrayan biri ve kisacik sürelerde bile begendim ben.ilkyari gayet iyiydi ve hiç atak yemedik ordan.sallai ile iyi anlaşacak belli.gidip önde rakibe pres yapması çok degerli..değeri anlaşilacak bence kısa sürede

2 sezondur cl’de : doku, sane, coman, adeyemi, boey, rashford gibi adamlarla göğüs göğüse çarpıp ayakta kalan futbolcu buraya geldikten sonra neden bu halde

Sorulması gereken soru bu
Kopenhag'da izlemedim ama böyle sistem takımlarındaki performanslar yanıltıcı olabiliyor.

Geri
Üst Alt