# Elias Jelert

U21’den perşembe dönmüş o yüzden kadroda degil

Aylarca bekleyip Sağ bek diye aldığımız herif Danimarka U21 de ya sol bek ya sol açık oynuyor.. 6 aydır sağ bek yokken 9 verip bu herifi almak gerçekten skandal

Tahmin ettiğimiz gibi Ziyech döndükten sonra kadro dışında kalan isim oldu Yusuf 'dan sonra. Kağıt üzerinde Kaan'ı sağ bek gibi görüyorsak alternatifsiz kalıyor. Anca üçlü stoperin sağ oyuncusu gibi düşündüğümüz durumda bir alternatif yazabiliyoruz Kaan 'a kadro içinden

Jelert ise anca Avrupa maçlarında Jakobs 'un veya Barış 'ın alternatifi olabilir şu durumda

Tahmin ettiğimiz gibi Ziyech döndükten sonra kadro dışında kalan isim oldu Yusuf 'dan sonra. Kağıt üzerinde Kaan'ı sağ bek gibi görüyorsak alternatifsiz kalıyor. Anca üçlü stoperin sağ oyuncusu gibi düşündüğümüz durumda bir alternatif yazabiliyoruz Kaan 'a kadro içinden

Jelert ise anca Avrupa maçlarında Jakobs 'un veya Barış 'ın alternatifi olabilir şu durumda
Sanıyorum Metehan'ı sağ bek alternatifi olarak düşünüyoruz. Ya da Barış'ı.

Sanıyorum Metehan'ı sağ bek alternatifi olarak düşünüyoruz. Ya da Barış'ı.
Barış 'ı geçen sene sol bekte izledikten sonra sağ bek performansını çok merakla bekliyordum. Hatta Boey satıldıktan sonra umarım Barış alır orada sağ bekte formayı diyordum ama Barış 'ın sağ bekte performansı özellikle defansif açıdan hiçbir zaman ışık vermedi maalesef

Metehan belki sağ bek olabilir, Arda Turan onu sağ bekte kullanmış sanırım geçen sene. Okan Hoca da son maçta Metehan 'ı sağ beke Jelert'i sağ öne almıştı mesela

Ziyech sakatlik sorunu yasamadikca artik jelert kadroya giremez, belki kupa maclarinda oynatir, bu kadar para ver sonra kadroya giremesin. Kimse yok okanin listesinde 4. Sirasindaydi demesin. O listeye girdigine göre gecer not almis o vakit neden bu oyunucuyu bu kadar basit kaybetmenin yoluna girdi okan buruk? Nasil izlemisler bu adami?

bu sene transferlerimiz muazzam

gerçekten bonservisli transfer yapmak çok farkediyor

geçen sezon ile bu sene arasında dağlar kadar fark var

bir tek bu arkadas ne olacak bilmiyoruz

az buz para da değil

Şu ana kadar transferde tek soru işaretli bu kaldı ama adaptasyon süreci kimisinde uzun olabiliyor umarım öyle bir dönemden geçiyordur.

Bu adam ne olacak diye düşünmekten böyle renk attık

1729373631051.webp

Geri
Üst Alt