Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.247
- 15.078
- 1.878
Devre arasi kiralik yollariz bu gidisle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka lanU21’den perşembe dönmüş o yüzden kadroda degil
Maça hazırlık yapamadı diye alınmamış kadroya üstadNe alaka lan
Kolpa, Davinson Kolombiya’dan geldi. 11 oynayacak muhtemelenMaça hazırlık yapamadı diye alınmamış kadroya üstad
HY öyle diyordu dün
Sanıyorum Metehan'ı sağ bek alternatifi olarak düşünüyoruz. Ya da Barış'ı.Tahmin ettiğimiz gibi Ziyech döndükten sonra kadro dışında kalan isim oldu Yusuf 'dan sonra. Kağıt üzerinde Kaan'ı sağ bek gibi görüyorsak alternatifsiz kalıyor. Anca üçlü stoperin sağ oyuncusu gibi düşündüğümüz durumda bir alternatif yazabiliyoruz Kaan 'a kadro içinden
Jelert ise anca Avrupa maçlarında Jakobs 'un veya Barış 'ın alternatifi olabilir şu durumda
Barış 'ı geçen sene sol bekte izledikten sonra sağ bek performansını çok merakla bekliyordum. Hatta Boey satıldıktan sonra umarım Barış alır orada sağ bekte formayı diyordum ama Barış 'ın sağ bekte performansı özellikle defansif açıdan hiçbir zaman ışık vermedi maalesefSanıyorum Metehan'ı sağ bek alternatifi olarak düşünüyoruz. Ya da Barış'ı.