# Elias Jelert

En azindan kenarda guvenecegimiz bir adam haline gelmeye basladi. Bu bile cok onemli. Dogru yolda guzel kardesim benim.

11 milyon verip sagbekte 3 mac seyredemedik adami. Yazik yav. 4lu savunmaya gecerken Jelert’i sagbeke, Berkan’i solbeke ve Kaan’i on liberoya cekebilirdik. Demirbay iskencesi cekmemis olurduk.

Agresif olmus bu yerim seni 🥰yavru aslan resmen ya

güzel bir başlangıç yaptı artık 11 oynaması lazım icardi sakatlandığına göre 3lü de oynayamayız

Küçük Nagatomo gibi takılıyor. Bakıyor havadan top geliyor tek şansı var. Allah ne verdiyse dokunmaya giriyor topa.

Aşırı özgüven sorunu var. Bu çocuğu ligde kolay dediğimiz maçlarda değerlendirmeli. Orada göstereceği iyi performans olumluya döndürebilir işi. Daha 20 yaşında, ilk defa danimarka dışı ülkede futbol oynuyor ve karakter olarak da içe kapanık olabilir. Bunları görmezden gelip, hemen oyuncu yemek yanlış olur.

Bu çocuktan olacak sadece biraz omuz omuza biraz güçlenmesi lazım çabukluk, rakip ısırma, top taşıma gibi birçok iyi özelliği var sadece özgüven eksik onuda kazanıp birazda 1'e 1'de güçlü kalır hale geldiği an bu sene transferlerde full çekmiş oluruz.

Altyapıdan çıkan ve umut verdikleri için kupa maçlarında süre alan ama sonradan kaybolan altyapı futbolcularına benziyor.

kilo mu almış bu
GbiKYM7awAEXjb_
Fizik gelişiyor yavaş yavaş işte. O gelişim tamamlanınca istikrarlı 6-7 performansı verecek bir sağ bekimiz de olacak.

Bu çocuk olacak.

Oyun fundamentali çok iyi. Altyapısı sağlam.

Oynaması lazım.

Ama sol kanat bek falan değil hocam. Bu çocuğu 3 maç oynat üst üste bak sağ kanat bek nasıl oluyor bir görelim

Sahada o kadar eğreti duruyor ki sanki sahaya beni atmışlar yani heralde bu kadar panik olurum :D Aldığı tüm topları geri verdi çok heyecanlı sürekli bir ulan batırmasa bari modunda izliyorum galiba benim önyargımdan bilemedim

Yav Allah aşkına biri şu çocuğa et, balık falan yedirsin de biraz kilo ve kas yapsın. Dün ikili mücadelede bir çuval pamuk helva gibi kaldırıp attılar. Oynadıkça kendini bulur inşallah

Sahada o kadar eğreti duruyor ki sanki sahaya beni atmışlar yani heralde bu kadar panik olurum :D Aldığı tüm topları geri verdi çok heyecanlı sürekli bir ulan batırmasa bari modunda izliyorum galiba benim önyargımdan bilemedim

Orjin bek olduğu için oyuna girdiği an rakibe yapışıyor ve arkasına kaçırmıyor.

Geri
Üst Alt