- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
En iyi savunma düzeni de bu olur.gecen sezon davinson ve nelson uyumluydumalmö maci itibariyle oynamasi elzemdir
jelert-sancez-nelson-berkan düzeniyle sakatlar düzelene kadar gitmek en makulü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En iyi savunma düzeni de bu olur.gecen sezon davinson ve nelson uyumluydumalmö maci itibariyle oynamasi elzemdir
jelert-sancez-nelson-berkan düzeniyle sakatlar düzelene kadar gitmek en makulü
Aynen öyle sorun burada zaten. okan hoca doue'yi istiyordu, olmayınca kendisine jelerti aldılar. jelert'de ilk maç çok kötü oynayınca direkt üstünü çizdi. devre arasına kadar da kaan ile idare eder birini aldırırm mantalitesine girdi. çocuğa az biraz inansa, kaç kere ilk 11 oynatırdı.okan buruk güzel yiyor bunu
Atıyordu az kalsın yani bana göre kalemizden ne kdr uzak o kdr İyi
Bu çocukta çok iyi bir çizgi oyuncusu olma potansiyeli var. Kullanmak zorundayız.
Hayır bi de takımın en hızlı oyuncusu.
Niye hayır dedin rtaş baya hızlı oyuncu
Renkdaş o ağız alışkanlığı "potansiyelli çocuk kullanmak lazım hayır yani bi de takımın en hızlısı" diyordum söz olarak, yazarken de öyle yazdım. Hayır orada negatif bişi değildi
Hızlı zaten,dünde topu kaybederken sakatlanma pahasına girdi topaRenkdaş o ağız alışkanlığı "potansiyelli çocuk kullanmak lazım hayır yani bi de takımın en hızlısı" diyordum söz olarak, yazarken de öyle yazdım. Hayır orada negatif bişi değildi
Cezasahasinda da çok çabuk.icerdeki young boys macinda topu iki kez çekip 2 şut imkanı buldu ama icardiye pasladi ne yazık kiNiye hayır dedin rtaş baya hızlı oyuncu