# Elias Jelert

Kopenhag'ta City'ye karşı oynayan farklı biriydi sanki. Hava topları en kötü olduğu yer tamam onu biliyoruz da pozisyon almasına güvendiğim bir isimdi. Sonrada oyuna girdiği maçlarda da iyi ışık vermişti ama bu maç büyük hayal kırıklığı yaşadım. Umutlu olduğum bir oyuncu hala umutluyum ama bu gün o umudum biraz kırıldı. O kadar CL'de maça çıkmış oyuncusun daha olgun oynamalıydın.

Rakiplere çok güzel alan bırakıyor sağolsun.

bu herifte ısrara gerek yok

GS topcusu olacak kabiliyette bi birey degil

e789fe67aeeca8f1984f5b6eefddd6bd.gif

Bizden gelen teklifi görünce Kopenhag yönetimi

Kiralık teklif varsa yollayak. Normalde uefa listesi dar kalsın derdim ama pek gerek yok gibi

En çok eleştirildiği şu günde özellikle bu yorumu yazmak istiyorum;

Bu çocuğun bi 4-5 sene sonra iyi bir avrupa kulübünde düzenli 11 oyuncusu olacağına adım kadar eminim.

Maalesef biz oyuncu yetiştiremiyoruz. Bunu biliyoruz zaten. O yüzden kendisini fiziksel temasın yüksek olduğu Seri A veya Seri B'ye kiralık göndermek en iyi çözüm.

Doue'yi o kadar isteyip onun ikamesi olarak bu çocuğu almak... Yav aklıma geldikçe tansiyonum çıkıyor.

Dünyada bulması en kolay 3 şeyden 1'i sağ bek olabilir. Ama sen 11 milyon euro'ya gidip şöyle bir şey alıyorsun. Bunun ülkesinde max 1 milyon euro'ya bundan daha iyi oynayacak 10 tane sağ bek yoksa ben de futbol namına zerre bir şey bilmiyorum.

Danimarka'nın bile kısa, çelimsiz ve defans yapamayanını bulabilmek büyük başarıdır yani. Hücumda da top taşıyabilmesi haricinde -ki onu da çok göremedik de neyse- hiçbir meziyeti yok. Linnes bu herifin yanında bayağı bayağı topçu kalırdı ki kendisini 2 milyona filan almıştık.
Bir insan nasıl her oynadığında gol yedirebilir, aklım almıyor.

Bu arkadaş Taha ali gibi hızlı kıvrak tiplere karşı işe yarar da fizikli kişilere işe yaramaz artık emin oldum

Geri
Üst Alt