# Elias Jelert

Defanstan top cikislari cok iyi hem ayagi temiz oldugu icin isabetli paslarla cikabiliyor hem de dribling ile cikmamizi sagliyor

Defansif aksiyonlarda ise fizik gücünün zayif oldugunu biliyor bu yüzden asla temasli oynamiyor,rakibini hic kacirdigini görmedim herzaman karsiliyor ama sadece karsiliyor oyuncu’ya refakat ediyor

Kanat beki olarak hem malmo macinda hem de antep macinda iyiydi ama sag bek te fizik gücünden kaybediyor

Adam olacak bu çocuk elbet. Güçlenip yere daha sağlam basması gerekiyor. Güçlendikçe, güzel bir yaz kampı geçirirse bambaşka bir kariyeri olabilir

Çocuk bir kere istekli ve durumlar ne olursa olsun zihinsel olarak düşmüyor. Doğru ellerde olur bu çocuk. Okan hoca keşke üstünde dursa.

Jelert çok iyi de bir top taşıyıcısı. Özgüven gelse, formanın garanti olduğunu hissetse daha cesur oynar. Delici driplingler görürüz o zaman Ferdi gibi. Çok garantici takılıyor.

Böyle zor deplasmanların oyuncusu tam. İçerde olsa bu maç kimse beğenmez buralarda iş yapıyor.

14-15 milyonluk bir yatırım var henüz 21 yaşında bir çocuk, kötü bile olsa iyi demeliyiz yani o parayı çöpe atamayız ve son ana kadar gelişimi için gerek kiralık gerekse bizim oynatabildiğimiz bir ortam yaratılmalı. Genç oyuncu transferlerinden çekinmememiz için korkmamamız için Jelert gibi adamların belli seviyede bize fayda sağlıyor olması lazım. Kötü, çöp deyip kenara atıp hazır diye Trippier gibi adamlara gidersek 2. bir Florya arazisi Riva arazisi olmayacak.

Ben bu çocukta ışık görüyorum. Bence devamlı oynatılsa çok farklı bir oyuncuya dönüşür. Tam performansının artacağı haftalara girmişiz gibi.

Bu çocuk mevcut fizik gücüyle bizim oyun anlayışımızda 4 lünün beki olamayacağını çoktan gösterdi ama 3 lünün kanat bekine ise çok uygun

Geri
Üst Alt