# Elias Jelert

Jelert'i €10m'ye satmak Osimhen'i almaya denk bi transfer başarısı olur gözümde

12+2' de iyi olur

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ziyan oldu bu çocuk - yeterli şans tanınmadı

süperstar olur diye değil - hoca baya baya sildi attı, kötü oldu.

umarım maaliyeti kadar getirisi olur eğer trasnfer olacaksa - kendiside bayılmıyordur maaş hariç buradaki ortama(oynamadığı için)

900 bin euro bile vermezler. O yuzden sozlesmesi bitene kadar diyar diyar dolasir dunyayi kiralik olarak.

FM 24'te sürekli Arsenal, Chelsea, Liverpool yapıyor bu çocuk. Potansiyeli var çöp muamelesi çekilmemeli.

Çöp falan değil.

Bize uymadı sadece. Bir yere kiralayalım görün bakalım orada nasıl oynayacak.

İlk maçında hucumda çok etkiliydi. Sonra kaldıramadı. Orta sıralardaki iyi bir takıma gitmeli. Baskı altında olmadan kendini gösterecektir.

25-26 yaşındaki topçularımızı kiralayacağımıza bu çocuğu kiralamamız lazımdı bir yerlere. Düzenli oynaması lazım. Bir yerde oynayıp performans vermedikçe kimse o paraları vermez.

Tamamen isimlerden bagimsiz

Bu yaz ozellikle, jelert / kohn(maliyet degil kontenjan acmak icin yollandi)/ cuesta gibi 8+ M na bize mal olup hocanin %90 oynatmayacagi tranaferlerden kacmak lazim.(Ki kohnu baya destekliyordum ben, jakobs olmasaydi kalsi satmayalimda derdim su an)

Belliki butcemiz guzel, 1 lirasi bile bosuna harcanmamali, son sampiyonluk muthis ama epey maliyetli oldu

Danimarkalı kuzenimin dediğine göre aşırı duygusal ve içine kapanık biriymiş. Sizin sessiz diye düşündüğünüz o çocuğun içinde fırtınalar kopuyor.

Bence biraz sabredilmeli

Geri
Üst Alt