Elle Yemek Yemek mi Yoksa Çatal Kaşıkla Yemek mi?

Metehan Turan

Cezalı
arap-yemec49fi2.jpg

Yemek-Nas%C4%B1l-Yenir.jpg

Yemek yemekten nasil keyif alirsiniz elle mi yoksa catal kasiklami? Tabi corba,makarna ve lahmacun, ekmek arasi turu yemekler gibi mecburi el yada catal kasik gerektirecek durumlar haric. Mesela kek ve boregi elle mi yoksa catala batirip yemeyi seversiniz?

et türü yenir elle kimi zaman ama çatal kaşık varken niye elle yemek yensin ki o yobaz arapların işi. anketlik bir durum yok bence

Elle yemenin tadı farklıdır derler ya bazen öyle çeşidine göre tabi :)

kendi tabakindan yiyorsan ell ile de olur, ama bir tepsinin icinden 5-10 kisi yiyorsa ozaman sakincali olur temizlik bakimindan, senin ellin temiz bile olsa digerlerininki nekadar temiz belli degil.

elle yemekin baska bir sevki vardir misal yufka ile pilav yemek gibi.

kanat yiyosan çatal kaşıkla yiyemezsin duruma göre değişir fakat adablı yemek temiz ve sessiz yemek bizim toplumumuzda daha çok kabul gören bir davranıştır.

Ağır provokasyon ve tartışma potansiyeli içeriyor konu

yedigin yemege bagli
tabak döneri mesele catal kasik ile yersin ama ekmek arasi döneri onunla yemen biraz malca olur

Pilavı elle yiyen adamın kafasına tekme atmak lazım, alnında ayakkabı numarası yazacak..

Hayatımda gördüğüm en saçmik başlık olmuş Metehan kardeş.

Azmin ve direnişin için teşekkürler

ilk resimdeki tavri "insanlik disi" olarak yorumluyorum ben, yemegine göre degisir ama en önemlisi edepli, adapli sekilde sofrada yemek yemektir.

bu basligi acan arkadas amacin ne ???

cekirdegi ben catal picak ile yiyorum

Geri
Üst Alt