GSC Haber Elmalı: "19-20 yaşındayken bir oynadım ama o zaman böyle bir futbolcu olacağımı bilmiyordum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Eren Elmalı'nın Milli Takım'dan çıkarıldığı açıklandı.

1000139047.webp

1762845125780.webp

Iste bundan dolayi diger 47 oyuncuyu acikliyamiyorlar yoksa milli takim yedek kadro ile cikacak
Neden fenerbahçeden isim çıkmıyor mesela Göztepe’den nazım varmış eski Fenerli neden orası eşelenmiyor hiç erenin ismi geçiyorsa diğer futbolcuların da ismi geçecek arkadaş çocuğun kariyerini bitirdiler

Neden fenerbahçeden isim çıkmıyor mesela Göztepe’den nazım varmış eski Fenerli neden orası eşelenmiyor hiç erenin ismi geçiyorsa diğer futbolcuların da ismi geçecek arkadaş çocuğun kariyerini bitirdiler
Iste kurban olarak ereni sectiler, fenerli kim bilir kac tane vardir, milli takim zarar görmesin diye Galatasarayi bu sekilde vurdular.

Fenerin oyuncusu var aslinda Ertuğrul fenerli kiralık oynuyor

Şikecilere inat Eren önümüzdeki maç ilk 11 başlatılmalıdır.

Maçtaki pozisyon sonrasında bu çok dedim Ali koç gitmemeliydi bu sado denen it daha çakal göreceksiniz
Steven düzenli kuracak kadar zamani olmadı ama yali tam 7 senedir her hücreye yerleşti yani stevenla cok alakasi olduğunu sanmam bu işin ki yali kaybedeceğini hic dusunmuyordu

Eğer ceza alırsa sözleşmesini tazminat ödemeden fesih edebiliyor muyuz?

Lan 15-16 yaşındaki çocuklar dede dedeee diye kendinden geçiyor, gelmiş şimdi hepsi sosyal medyada ahlak bekçisi kesilmiş :)

Geri
Üst Alt